Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben neden 11 yapayım ki.
Campos veya monchi gibi bir tane sportif direktör getirirdim.
Sistem hocası bulurlardi yan gelip yatar keyfime bakardım.
Başarı otomatik olarak gelirdi zaten
Sende haklısında sürekli eleştirince nasıl bişey düşündüğünü görmek istiyorum

Eleştiri okey(ki çoğunda hemfikiriz) birazda öneri yani çözüm sunsan daha doğru olur

Nexus güvenilir kaynak filan denmiste onların yasaklı olma sebebi yagizla aynı bunlar sayfalarında küfür eden hakaret eden sayfalar yani bunları takip etmeyi sinirleriniz nasıl kaldiriyor

alo forumda gurbo yok mu? bir işe yarayacakları zaman bulamazsın başka zaman olsa her yerde biterler.

El sello de Campos se estampó en distintas operaciones que explican esa plusvalía, seguramente ninguna como Nicolas Pepe. Lo compró por 10 millones del Angers en 2017 y lo vendió dos años después por 80 al Arsenal. Otro ejemplo es Osimhen, que llegó al Lille en 2019 desde el Charleroi por 12 millones y 12 meses después se fue al Nápoles por 70. O Gabriel, central brasileño que aterrizó en Francia por 3 millones en 2017. Este verano se fue al Arsenal por 26 millones Pero no serán los únicos. Entre los futbolistas que tienen mercado, Boubakary Soumaré, al que fichó libre y ahora su valor es de 23 kilos. El Madrid estuvo siguiendo a todos ellos. O la última aparición, el turco Yusuf Yazici, 17 kilos hace temporada y media... 13 goles ya esta campaña.

Camposun alis fiyatlari , simdi gs tarihinde kimlere +10 verilmiş onlarada bakalım

bir ara melonun ispanya macerasını konuşmuştuk diye hatırlıyorum ona şey ettim
evet almeria çikisli , mesela yine bu sene almeria birilerini doldurdu bakmak lazım listelerine
genç topçu falan kovalama islerini bıraktım , 8 sene once falan , Valencia altyapısı ile baglantili çok arkadaşım var, o sebeble onlardan falan çok isim duyardım ama şimdilerde 40.dk da uyuyakalıyorum maçlarda

Kafayı yediniz istatistiklerle
Pardon ?

• Neyiyle ilgileneyim 12 km koşar desen Buda bi istatistik (mesela Berkan’da yapıyor)

•Forvet oyuncusu aldın diyelim attığı gole bakmayacan mı mesela ? Futbolda zaten istatistik yapmadığın sürece geri kalan neyin anlamı var ?

Yani mesela ne diyebilirsin bu adama ? 109 maça çıkmış gol atar desen istatistiği belli iyi asist yapar desen oda belli. Sadece orta sahada aksiyon oluşturur başkada numarası yok aynısını geçen sene bize kitlediler 4 milyona o bile yanlışlıkla 3 asist yaptı tek senede.

Kocaman kompsleksiniz ile araya girip, bilmem kaç milyon fazla ödeyerek aldığınız adamı 15 sn.'lik şov için o kağıttan uçağa rakip milyonların gözüne sokarak bastırırsanız nazar da olur, ah da olur, her şey olur. Hayrını görmeyin, uçağa bastırdığınız bacaktır umarım.

İrfan canda böyle sıçtı çarklarına.devam etsinler,böyle çıkar işte ahlaksızlara cezası

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yanıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt