Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut alparslan:
Evander cok iyi oyuncu ama zor transfer, frankfurt ajax isin icinde.

Micö icin bitti dedi ve oyuncuyu motora benzetti. Herseyi var bi gole cok fazla etkisi yok.

Son düzenleme:
takıma bak tamam hakemler falan filan 35 yaşındaki kalecin topu bomboş sol kanatta vereceğine sağ tarafa verip oyunu sıkıştırıyor.

ortasahanda , kalen boş ve baskı yiyorken tekte çıkarması gereken topu kötü zeminde zayıf ayağıyla kontrol etmeye çalışıyor.

E9A337DC-01A8-4B85-905B-D7247AA2D1A0.webp

Hakemler yapmadıklarını bırakmadı tamam takımda otorite niyetine hiçbir şey yoktu. He bunun için teknik direktör uyarısına da gerek yoktu. Kaleye ya da ortasaha yoldan geçen haftada bir halı saha yapan birini koysan o bile bu aptalca hataları yapmazdı

Berkana nasıl 12 dakikalık video çıkarmışlar anlamıyorum

Sende haklısında sürekli eleştirince nasıl bişey düşündüğünü görmek istiyorum

Eleştiri okey(ki çoğunda hemfikiriz) birazda öneri yani çözüm sunsan daha doğru olur
Renktaş geçen sene ve bu sene harcadığımiz parayla 11 tane marcao gibi genç alsan her biri 5m€'dan 1.2m€ maaş versen yıllık.
geçen sene 25 bu sene de 20'yi bulur bonservis parası

55 m€ yapar.
Senelik maaşlari da en fazla 15m€ eder

Böyle isimleri kim bulacak dersen o işi de Campos gibi adama vereceksin veya iyi bir scout ekibi ile anlaşacaksin.
Zaten işin içine komisyon ve evlatçilik girmezse bu şekilde çok rahat kadro kurarsın.

Ha bu 11 oyuncunun arasına 3 tane 2.5 m$ maaşli 28-30 yaş tecrübeli ve isimli oyuncu ekledin mi yıllık maaş ortalaman en fazla 25m€ olur ki geçen sene sadece 55m€ maaş ödediğimizi varsayarsak bedava iş yapmışsin demek oluyor.

Zamanında dembele,selamet gibi isimleri takip ettik demek ki böyle adamları bulma potansiyeli var yeterki isteyelim

Galatasaray, Florian Grillitsch konusunu tam olarak kapatmadı. Temaslar sürüyor. [Ajans1905]

Muslera

Dubois - Nelsson - Bardakci - Aanholt

Evander - Midtsjo - Oliveira

Yunus - Seferovic - Kerem

Okan hoca boyle bir 11 dusunuyor gibi. Bu 11’de benim icin iki soru isareti var. Biri Midtsjo aradigimiz 6 numara mi emin degilim, digeri ise kanatlar ve alternatifleri.​

Muslera

Dubois - Nelsson - Bardakci - Aanholt

Evander - Midtsjo - Oliveira

Yunus - Seferovic - Kerem

Okan hoca boyle bir 11 dusunuyor gibi. Bu 11’de benim icin iki soru isareti var. Biri Midtsjo aradigimiz 6 numara mi emin degilim, digeri ise kanatlar ve alternatifleri.​
sen gurbo musun renktas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt