Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü son 3 sezondur senin 6 numaran boş ve son 3 sezondur bocalıyorsun.İlk alman gereken mevkiye oyuncuyu alma 3 milyon kar sağla.Sonra sezon sonu 3 milyonun cebinde 13.olursun.

Senin takımın tüm sorunları çözülmüş olur o zaman anlarım son ana kadar katmadeğer katacak oyuncuyu beklemeni.Misal Seferovic geldi bu saatten sonra yabancı forveti son anda bile getirsen sırıtmaz.Parayı koruyacağın kısacağın zaman takım olduktan sonra olur anlarım.

En son ne zaman eksiksiz bir top oynadı bu takım 3 sezonda.Okan hocaya yazık değil mi son anda eline kadro verip hadi başarılı ol demek.3 milyondan daha değerledir 3 haftadır takımla oynuyor olan 6 nonun varlığı.Senin tüm para harcadığın transferlerinin kıymetini ortaya çıkarır.
Verdiğin cevabın sorumla ilgisi yok.

Ne olacakta o 3 m eurodan daha değerli olacak var mı bir cevabın? Olması imkansız zira öyle bir gelir üretilme ihtimali yok.

Ne 13müş yav ya 1 ya 13 olunuyor sanki ligde. Bütün savunmalarınız o yönde, bu olmasa ne diyeceksiniz merak konusu.

Ekran başında sevinesiniz diye ki garantisi de yok kulübün kasasından 50 milyon lira fazla çıkacak ve ortada finansal hiç bir veri sunamadan daha değerli olacak nasıl oluyorsa.

Napıyorsunuz aile bütçelerini döndürürken de gelirinizin 10 katını mı harcıyorsunuz kendi hayatınızda da kulüpten beklentiniz bu olabiliyor?

Şuanda bütçe görüşmelerinde Sergio Oliveranın vergiler dahil maaşı eleştiriliyor biz hala iyi transfer bekliyoruz...

Bat cok fazla pres yapan caliskan bir adam

Ztn o golleri kacirma sebebide cok fazla pres ile efor sarfetmesi

Onun icin ikisi baya uyumlu olur

Benficada darwin rolu

Batshuayiyi golcu degilde yardimci forvet gozuyle izlese insanlar hayran kalir calisksnligina

Tek forvetde golde bekleyince takim icin yaptigi iyi isler goz ardi ediliyor

Yardımcı forvet biraz daha hızlı olur..Topla arası iyi olur.Batshuayinin son vuruşları kötü.Bunun çok koşmayla falan alakası yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Verdiğin cevabın sorumla ilgisi yok.

Ne olacakta o 3 m eurodan daha değerli olacak var mı bir cevabın? Olması imkansız zira öyle bir gelir üretilme ihtimali yok.

Ne 13müş yav ya 1 ya 13 olunuyor sanki ligde. Bütün savunmalarınız o yönde, bu olmasa ne diyeceksiniz merak konusu.

Ekran başında sevinesiniz diye ki garantisi de yok kulübün kasasından 50 milyon lira fazla çıkacak ve ortada finansal hiç bir veri sunamadan daha değerli olacak nasıl oluyorsa.

Napıyorsunuz aile bütçelerini döndürürken de gelirinizin 10 katını mı harcıyorsunuz kendi hayatınızda da kulüpten beklentiniz bu olabiliyor?
Hocam size tavsiyem futbolun çıkış ve gelişme tarihini bir düşünmeniz.aile bütçemizin döndürme mantığı ile futbol kulubüne bakıyorsanız duygulanırım gerçekten böyle bir taraftar kulup yönetiminde bile yoktur.Ben günde 18 saat çalışıyorum kuş kadar para kazanıyorum milyonları bir çırpıda kazanan ekonomi ile denk tutup değerlendirmeniz beni duygulandırdı.Umarım bir gün kulupte söz sahibi olursunuz da gerçekten 3 milyonumuzu korursunuz.Bizde ekran başında 3 milyonu cebinde şampiyon olamamış takımımızı izler gururlanırız.

2 gün önce hayırlı olsun değil miydi bu? Bugun fark ciddi azaldıya dönmüş. Benjamin Button u mu transfer ediyoruz süreç tersten gidiyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu avenderi almakla çok büyük hata yapıyoruz.şimdiye kadar bu fiyatlara 10 defa almışlardı.
Boşa giden paralar.,Bıkmadan usanmadan aynı hatalar yapılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evander hakkında güzel bir yazı var ekşide

Şuna ne cevap verdi merak ediyorum Erden Bey: Dün bir yıldız futbolcuyla görüştük ve bize, 'Geçen sezon 13. oldunuz. Sizce sebebi neydi?

Hocam size tavsiyem futbolun çıkış ve gelişme tarihini bir düşünmeniz.aile bütçemizin döndürme mantığı ile futbol kulubüne bakıyorsanız duygulanırım gerçekten böyle bir taraftar kulup yönetiminde bile yoktur.Ben günde 18 saat çalışıyorum kuş kadar para kazanıyorum milyonları bir çırpıda kazanan ekonomi ile denk tutup değerlendirmeniz beni duygulandırdı.Umarım bir gün kulupte söz sahibi olursunuz da gerçekten 3 milyonumuzu korursunuz.Bizde ekran başında 3 milyonu cebinde şampiyon olamamış takımımızı izler gururlanırız.
Desenki ben taraftarım, mali konulara takılmam, x oyuncu alınmalıydı. Yanlış görsem de saygı duyarım.

Ama bugün ödemediğimiz ya da gözden çıkarmadığımız hiç bir bedelin bize geri dönüşü olmayacak. Bunun tek çıkış noktası düzenli Avrupa geliriydi misal ön eleme oynuyor olsak ve Avrupa'ya gitmek/gitmemek söz konusu olsa evet o zaman harcanmayan 3 daha ötede 15 m euroya mal olabilirdi.

Şu anki koşullarda harcanan paralar zaten gelirimizin çok üstünde dolayısıyla seneye ŞL oynamadığımız her koşul gelecek yaz elimizi kolumuzu bağlayacak; çok daha zor duruma düşeceğiz o yüzden tabiri sevmesem de ince eleyip sık dokumak en doğrusu. Burada kastım vasatı kabul etmekten ziyade doğru oyuncuyu getirmek.

Ligdeki ilk 3-4 maçta da direkt artı eksi katacağının da garantisi yok, Fenerbahçe 7 tane transfer yaptı 20 m euro harcadı daha 8 aydır maç yapmayan takımı yenemedi mesela.

Şuna ne cevap verdi merak ediyorum Erden Bey: Dün bir yıldız futbolcuyla görüştük ve bize, 'Geçen sezon 13. oldunuz. Sizce sebebi neydi?
2022-07-30 (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt