- 1 Mayıs 2018
- 57.484
- 48.251
- 3.873
25m euro kel monchi
isin gelirse
isin gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız sevilla menajerler aracılığıyla önce oyuncuları ayartıyorsa üzerine gitmek lazım
Nelssonda bir sey yapamayiz cikis bedeli var.yalnız sevilla menajerler aracılığıyla önce oyuncuları ayartıyorsa üzerine gitmek lazım
Fark var hocam o da avrupaya gidememek.Lig şampiyonluğunun Galatasaray için tek amacı avrupaya gitmek ve giderken sağlayan maddi destek.Bu sene de 13. olursan seneye yine 3.sınıf oyuncuları getirebilirsin kulube ve bu silsile halinde devam eder bizim kulubun kimyasında Avrupa'ya gidememek yok.Ligde 13. Olmak ile 3. Olmak arasında maddi açıdan sporcu ücreti çıkaracak kadar fark yok.
Avrupa maçlarında 1 galibiyet ise ayrı.
Torino ile aynı menajerlerle çalışıyoruz herhalde.Torinoya gitmis. Duboisle birlikte bize yaziyorlardi
![]()
Valentino Lazaro - Oyuncu profili 25/26
Valentino Lazaro, 29, Avusturya ➤ Torino FC, 2023'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 4.50 mil. € ➤ * 24 Mar 1996, Graz, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Fark var hocam o da avrupaya gidememek.Lig şampiyonluğunun Galatasaray için tek amacı avrupaya gitmek ve giderken sağlayan maddi destek.Bu sene de 13. olursan seneye yine 3.sınıf oyuncuları getirebilirsin kulube ve bu silsile halinde devam eder bizim kulubun kimyasında Avrupa'ya gidememek yok.
Monchi bununda aklını çelip 8-10 milyona transfeti kapatmak istiyor, nelsonunda kafası karışık son maçtaki hatalarını buna bağlıyorum, ligin ilk maçına dikkat. Bu sefer oyuna gelmemeliuiz.
Harbiden bu Monchi ırz duşmanı
bence liseliler Galatasarayın paralarını yemeyi bıraksa hiçte bir sıkıntı olmazEleştirilecek tabii brüt 4.5 m euro ne demek bu kulüp için, fikrin var mı?
bu TDANSEL beni twitter dan engellemiş Cok sevdigi FT Babasına laf söyledigim içinTransfer görüşmesinde ateşli dakikalar yaşanıyor demektir.
özelliklere haiz degil özellikleri haiz olacak. bu kacıncı uyarı oldu. lutfen dikkat edelim.Burruk bi mutluluk. 6 numara benim için çok daha önemli. Bi liste hazırlıyorum Okan Hoca'mın istediği özelliklere haiz oyuncular için.