Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nelsonun aklını bulandırmayın
galatasaray arandı herhangi bir defans oyuncusuna raslanılmadı tamamı babayiğit:):):)kv pala

Istedikleri kadar aklini bulandirsinlar pasa pasa cikis bedelini verirlerse alirlar ikinci bir kazik daha yersek sevilladan o vakti bütün yönetim istifasini sunabilir

Istedikleri kadar aklini bulandirsinlar pasa pasa cikis bedelini verirlerse alirlar ikinci bir kazik daha yersek sevilladan o vakti bütün yönetim istifasini sunabilir
renktaş çıkış bedeli olursa hiç sıkıntı yok
yönetim bu konularda pek iç açıcı değil biliyosun işte 10-12 gibi giderse o zaman sıkıntı

renktaş çıkış bedeli olursa hiç sıkıntı yok
yönetim bu konularda pek iç açıcı değil biliyosun işte 10-12 gibi giderse o zaman sıkıntı
Iste onu demek istiyorum, cikis bedelini öderlerse alirlar yoksa 10-12 milyona evallah cekersek o zaman nelssonla beraber yönetimde gidebilir, cünkü biz bir oyuncu almak istersek, karsimizdaki takimlar ne hikmetse bir türlü bizim istedimiz fiyati inmiyor ama bizim oyuncu icin birileri teklif edince adamlarin önünde tabiri caizse ceketin önünü ilikliyoruz. Yok öyle bir dünya. Nelsson bulunmaz hint kumasimi? Hayir ama burda oyuncu almak isterkene dik durduk diyebiliyorlarsa o vakit satis olunca da dik duracaklar.

sevillanın sürekli bizim takımı izlemesi ve ticari ilişkide bulunması aslında çok olumlu bir refarans ama bizimkilerin satış ücretlerini biraz yukarı çekmeleri on numara 5 yıldız olur ispanyanın en istikrarlı takımlarından ve avrupa da saygın bir takım. onlardan çıkan futbolcularda hepimizin malumu bu ilişkileri daha iyi kullanmamız lazım. opsiyonlu kiralık takas alış satış hazırlık maçları vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt