- 1 Ağustos 2009
- 46.676
- 48.940
- 4.708
Aha yine 15 milyondan aşağı teklifleri değerlendirmeye almamışız
Eyvah eyvah
Eyvah eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basladik yine LAN OGLUM adamin cikis bedelini gösterip kapi kapatin. Fb nasi yapti mi. Jae de
nelsonun aklını bulandırmayın
galatasaray arandı herhangi bir defans oyuncusuna raslanılmadı tamamı babayiğitkv pala
Basladik yine LAN OGLUM adamin cikis bedelini gösterip kapi kapatin. Fb nasi yapti mi. Jae de
renktaş çıkış bedeli olursa hiç sıkıntı yokIstedikleri kadar aklini bulandirsinlar pasa pasa cikis bedelini verirlerse alirlar ikinci bir kazik daha yersek sevilladan o vakti bütün yönetim istifasini sunabilir
Var dendiNelsonun serbest kalma maddesi var mi?
Iste onu demek istiyorum, cikis bedelini öderlerse alirlar yoksa 10-12 milyona evallah cekersek o zaman nelssonla beraber yönetimde gidebilir, cünkü biz bir oyuncu almak istersek, karsimizdaki takimlar ne hikmetse bir türlü bizim istedimiz fiyati inmiyor ama bizim oyuncu icin birileri teklif edince adamlarin önünde tabiri caizse ceketin önünü ilikliyoruz. Yok öyle bir dünya. Nelsson bulunmaz hint kumasimi? Hayir ama burda oyuncu almak isterkene dik durduk diyebiliyorlarsa o vakit satis olunca da dik duracaklar.renktaş çıkış bedeli olursa hiç sıkıntı yok
yönetim bu konularda pek iç açıcı değil biliyosun işte 10-12 gibi giderse o zaman sıkıntı
25mNelsonun serbest kalma maddesi var mi?