Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 üstünde nelsonu satabileceğimiz bir dönem olursa da benim nöbetimde olmaz

yav monçiye kızıyorsunuz da adam istedi mi istediği fiyata alıp gitmiyor mu?

Victor Nellson, pozisyon bilgisi iyi, alanına hakim bir stoper. Ancak büyük takımlarda oynayacak kapasitesinin olmadığını düşünüyorum. Büyük takım stoperleri orta sahaya yakın oynarlar ve büyük takımlar da stoperlerini seçerken hızlı ve ayağı düzgün topla çıkabilen ve arkaya kaçan adamı yakalayacak hızda olması için azami gayret gösterirler. Ne yazık ki Nellson ne hızlı ne de topla ilişkileri iyi. Dribling kabiliyeti yok. Mesela Marcao'da sadece hızlanma ve arkaya kaçan adamı yakalama eksikti ama topla ilişkisi iyi ve dribling kabiliyeti vardı. Pasları fena sayılmazdı. Oyun kurabiliyordu ama malesef Nellsonda bunlar eksik o yüzden 15 M euro veren olursa hiç düşünmeden satılmalı.

Saçma sapan hareketler yapmasınlar, şampiyonluğa oynayacaz deyip te ne takımın en iyilerini satmak ne demektir. Söz konusu dahi olamaz. Satmayacaz deyip sktri çekeceksin,eğerki zorlarına giderse 25 milyonu yatırıp alacaklar, şikecilerin sattığı bir kazma fiyatına bizim en iyi 2 oyuncumuzu alacaklar ha. Sevilla iyi keriz bulmuş haa. Sevillaya kızmayın sizin de karşınıza böle pamuk şekeri gibi saf yönetim olsa siz de aynını yapardınız, hatta ben Sevillanın yerinde olsam bi bi 8-10 daha verir Yunusu da alır geçerdim. Elmastan kötüsü gelir mi diyordum, o tartışılır, ama HAİN gelmez diyordum, o fiyatlara 25 milyonunun altında Nelsonu satan HAİN oglu HAİN dir

Dik duruyomuşlar zart zur, biz de taraftar olarak dik duruyoruz, Nelsonun çıkış maddesinin altında satan yönetim net HAİN dir, transfer şikesi yapıyordur, ceplerine para indiriyordur. Şikecilerin kazması 20 milyon, bi bok başarısı yok bişeyi yok, bizim Uefa kupasının en iyi defans hattının fiyatının toplamı da o kadar ha. Kesinlikle ama kesinlikle HAİN dir Nelsonu satan.

bence liseliler Galatasarayın paralarını yemeyi bıraksa hiçte bir sıkıntı olmaz
Liseli güruhlar takımın sahibi gibi davranıp Galatasaraydan rant saglıyorlar
gecen Sedat Peker İNAN KIRAC in Galatasarayın 30 milyon eurosunu nasıl iç ettigini anlattı YETER ARTIK ya bıktık bu Liselilerden
keske takım satılsada bu elemanlardan kurtulsak
İspatlayamayacağın iddialarda bulunmazsan burada sevinirim, twitterda yazabilirsin.

Satılmak da bir şeye çözüm olmaz Acun gibi birisi alır o zaman görür herkes ne duruma gelindiğini.

Nelsonu da satında artık başlamadan bitirelim sezonu Abdülkadire güvenmek hata olurken birde Nelson gitsin iyi geçen sene 13. bitirdik bu sene iyice batalım oyuncu alamıyoruz ama bedavaya yollayalım elimizdekileri

Nellson'u çok abartıyoruz. Tamam genç hırslı çalışkan vs ama ne hücum katkısı var ne de hava topu hakimiyeti.

büyük takım defan oyuncusu ancak milli takımın as stoperi değil, geçen sene 13. bitirmiş ve 53 gol yiyip eksi averajla ligi tamamlamış takım stoperi adamlara göre. Marcao da öyleydi, kendi de kaypaklık edince çok para etmedi.

Küme düşmemeye oynarken Marcao'yu almakla büyük takıma rekor gol yediren defansı almak aynı şey değil. Chavez çok gol yiyebilir takımın cürmü belli, Galatasaray rekor gol yiyorsa OS kadar bir zahmet defans tandemi de sorgulanır kaleci de.

Nellson en fazla 15'e gider, sonraki satıştan pay koydurursak o da güzel olur, fazlası etmeyecektir. Bence o rakama da kesin gitmelidir.

Adamlar 25 M € verse onların taraftarı da çıldırır heralde Türkiye 13.sünden stoper mi alınır bu paraya diye.

Biraz da gerçekçi olmak lazım.
Daha 2. cümlesinden patlayan bir yorum olmuş. Nelsson'un hava hakimiyetinin olmadığı bir paralel evrenden geliyorsunuz sanırım. Gerçekçi olalım derken komik olmuşsunuz.

maxresdefault.jpg
yaram degil baska bisey olacak. bu da yanlıs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt