Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son anlarda büyük bir sürpriz olmazsa bu sene ligde daha fazla zayıf anadolu takımı olacak demektir

ümraniye, istanbul, giresun, hatay, kayseri neredeyse hiç ümit vadetmiyorlar 1 ay içinde kadrolarında atak yapmazlarsa

bu gruba içerde de olsa dışarda da olsa ilk yarı puan vermemek lazım

sivas, adana, paşa, başak,konya, alanya öne çıkan takımlarken antalya,antep, karagümrük de biraz belirsizler bu grubu da içerde mutlaka yenmek lazım

Tier 1 duyumcu

@Sami Karakoç thx for sharrrinnh

1659176046490.webp

brasil bayrağındaki mavi yeşile selam çakmış glb
evanderdir

Niye Nelsson eleştiri yorumlarında ortak cümlelerden biri hava topunda kötü olması oluyor hep anlamıyorum. Bizim görmediğimiz ne görüyorsunuz, kimi izliyorsunuz yav? Bir değil iki değil, eleştirilerde hep görüyorum. Cornelius harici hava topunda zorlandığı biri olmadı geçen yıl.

Sevilla nelsonun cikis maddesine yakin bi teklifle gelmezse vinlasin. Nelssonun da istedigi kadar kafasi karisip kötu oynayabilirm aslanlar gibi emin var koy direk oynasin

Nellson'u çok abartıyoruz. Tamam genç hırslı çalışkan vs ama ne hücum katkısı var ne de hava topu hakimiyeti.

büyük takım defan oyuncusu ancak milli takımın as stoperi değil, geçen sene 13. bitirmiş ve 53 gol yiyip eksi averajla ligi tamamlamış takım stoperi adamlara göre. Marcao da öyleydi, kendi de kaypaklık edince çok para etmedi.

Küme düşmemeye oynarken Marcao'yu almakla büyük takıma rekor gol yediren defansı almak aynı şey değil. Chavez çok gol yiyebilir takımın cürmü belli, Galatasaray rekor gol yiyorsa OS kadar bir zahmet defans tandemi de sorgulanır kaleci de.

Nellson en fazla 15'e gider, sonraki satıştan pay koydurursak o da güzel olur, fazlası etmeyecektir. Bence o rakama da kesin gitmelidir.

Adamlar 25 M € verse onların taraftarı da çıldırır heralde Türkiye 13.sünden stoper mi alınır bu paraya diye.

Biraz da gerçekçi olmak lazım.
NELSSON gibi bir Dünya markası hakkında nasıl konuşuyorsun RENKDO Türkiye'ye gelmiş en iyi Stoperdir kendileri

Nelsson'da hava hakimiyeti yok diyen bir kaç yorum daha görmüştüm burada. ``Dünya düzdür.`` demek gibi bir şey bu. İki kere izlemediği topçular hakkında paragraflar yazabilen tipleri bile bir nebze anlayabiliyorum fakat izlediği şeyi bu kadar yanlış yorumlamayı aklım mantığım almıyor. Korkunç.

istatistikler ortada hala kötülüyolar vay :d**

Geçen sene bize yazılmıştı. Fas'tan stoper Brest'e gitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt