Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şef Mahmut Alpaslan da Midtsjö gibi bir adam daha bulun Sergio yu onların önüne 10 numaraya atın dedi.Sergio daha önde yeterli skor katkısında bulunabilir mi sizce
Ben geldiği günden beri bunu yazıyorum. Bu adam sürekli ceza yayı çevresinde geziyor. Porto'da bir kısmı duran toptan da olsa 20 golü gördüğü fantastik bir sezonu var 1 sene önce. Bence onun arkasını sağlama alıp serbest rolde oynamasını istemeliyiz. Böylece daha kompakt bir takım olabiliriz diye düşünüyorum.

olay yaş değil sadece, ikiside oldukça hantal.

6 numara pozisyonunu değerlendirirken beklerin etkinliği de önemli duruma geliyor. bu noktada dubois-pva ikilisinden ben memnunum, ikisi ortasahayı iyi bir kurguda rahatlatacaktır.

ama örnek veriyorum, carvalho-sergio yaptın önlerine evander'i attın işte o zaman bu hantallık muhabbeti dediğin gibi sıkıntıya düşürebilir bizi, biraz daha hareketli bi isim gerekebilir öyle bi durumda 10no. pozisyonuna.

carvalho+midtsjö bence okey, ama carvalho'nun pek gelipte buraya canlanacağını düşünmüyorum ben, söğüşlemeye gelir

Ulan olaylara bak ya yok kimseyi satmayacağız diğer aday kulübün oyuncularını ucuza satıp takım kuracak diye öttüler geldikleri gibi marcao'yu üç kuruşa satıp şimdi de diğer stopari 15 milyona okey diyeceklermiş.
Abicim bak çok pis küfür ederim bak ciddiyim yani.

Biz oyuncu satılmasın demedik keza bu seneye kerem-marcao-nelsson satışlarıyla elde 60 milyon gibi bir para olur düşüncesiyle başladık.
Aptalca hareket etmeyi bıraksınlar, dost musunuz düşman mı belli değil. 2 ayda oyuncu alamazsınız, eldekileri sürekli değerinden azına satarsınız neymiş mimliymiş, neymiş bu ligin değeri buymuş.

Marcao seneye 50 civarına satılırken lan bu Galatasarayda arkadaşını dövmüştü, karakteri sorunlu 12 milyon teklif edelim demeyecekler çat diye koyacaklar parayı alacaklar. Ama bizim taraftarımızda var aptllık. Kendi oyuncunu sürekli değersizleştirme. Adam aylarca oynatmadığı çöpüne nakit 12 milyon euro çekiyor almazsan kendin bilirsin diyip süründürüyor sen al yav zaten 15*18 vuu güzel para kulübün kazandığı en yüksek bonservis.
Hassiktirin kardeşim, harbiden hassiktirin.

Emirhan iyi topçuydu, gelişim sağlarsa büyük oyuncu olur.

Hamza Akmanla benziyorlar.

Eğer Carvalho geliyorsa Carvalho-Oliveira-NDombele/Ndombele tarzı yapmak lazım. Oliveira ya da Carvalho yerine de bol bol Miço oynar.

bence de. carvalho'yu alacaksak 10 numara almaya pek gerek yok. sergio gayet gezgin bir oyuncu gerektiğinde önde kullanılabilir, aynı şekilde hocanın Emre Akbaba'yı çöpe atacağını sanmıyorum baya süre verecek gibi ona. Carvalho+Midtsjö+ Ndombele profilinde bir ortasaha gayet iyi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt