Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nottingham Forrest'da istiyormuş Carvalho'yu

wRnnJcM.png

bu ne yaw

carvalho oliveira miçö evander cica berkan

ortasaha rotasyonu fena değil

Dün GD dinleyememistim sabah biraz baktim en son mangalı 5 dakikada yakip 6 saat ayni mangalda et pisirebilme özelliginden bahsediyordu

bence de. carvalho'yu alacaksak 10 numara almaya pek gerek yok. sergio gayet gezgin bir oyuncu gerektiğinde önde kullanılabilir, aynı şekilde hocanın Emre Akbaba'yı çöpe atacağını sanmıyorum baya süre verecek gibi ona. Carvalho+Midtsjö+ Ndombele profilinde bir ortasaha gayet iyi duruyor.
Ma şöyle bişey var Olan hocanın A listesindeymiş miçö, yani ilk tercih o kesin gib. Carvalho da gelirse, carvalho-mico-sergio-evander-emre A. sanki olmadı gibi. Sert dinamik oyuncu arıyoz diyorlardı

Ma şöyle bişey var Olan hocanın A listesindeymiş miçö, yani ilk tercih o kesin gib. Carvalho da gelirse, carvalho-mico-sergio-evander-emre A. sanki olmadı gibi. Sert dinamik oyuncu arıyoz diyorlardı

valla bende bilemedim reis acilen şu eylül ayı gelmeli ortaya nasıl bi kadro çıkacak acayip merak ediyorum. geçtiğimiz sezonlarda az çok anlaşılıyordu nolacağı, bu sezon muamma. kim gelir, hangisi gelmeli karışık

nöbet hızlı 10 k olmasın diye konu açma işine giriştim dağılalım başka konulara

-bir de oyuncu ismi bağırarak mesaj yazmayın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt