Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho - Midtsjö - Sergio olur. Josef etkisi yapar o zaman.

Reis bunların hepsi ağır oyuncu.ayrıca stoper tandemide ağır.
Biz neden bu kadar ağır oyunculardan kurulu takım yapıyoruz.biz zaten doğru savunma yapan bir takım değiliz.Bir bu ağır yapı olunca rezilleri oynuyoruz.

Carvalhoya bu forumda çok olumsuz yorumlar yapıldı.Çok şaşırmışdım.Bu adam çok ciddi fark yaratır.Tabiki maliyet tarafıda var o biraz sıkınttılı..

Ama ne olursa olsun para harcamamız lazım.her sene revizyon yapmamak için Bir kereliğine bu parayı harcamak lazım.üç kuruşun hesabını yapa yapa çöpleri doldurmamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim sorunumuz mantalitede. Adamlar 7-8 M'leri yedeklere veriyor, biz as oyuncuya 4M verince bekliyoruz ki harikalar yaratsın.
Malesef ekonomi bu. Ya adam gibi scout yapıp uyguna oyuncu getireceksin Belçika gibi ya da böyle rezilleri oynayacaksın.

Ki en büyük scout alt ligler ve altyapı, onu da kullanmıyoruz. Tam Türkiye mantığı, kendin üretme hazıra kon, çünkü hazırda daha fazla rant var.

Nelson-Marcao tandeminin yaptığı hataları Emin-Metehan tandemi yapsa ortalık yıkılırdı.
Nelson+Marcao'ya 11 M€ verdik, Emin-Metehan'a para vermicektik. Safi kardı.

Geçen sene yaptığımız transfer mantığı doğruydu aslında, saçmalık olan bu uyumsuz grubu seçmekti, ama scout beceriksizliği ama menejer oyunları bir de üste FT formsuzuk ve adaletsizliği, yönetim basiretsizliği olayı bu raddelere kadar getirdi.

Keşke Nellson 15 M gitse de orada emin ya da metehan oynasa.
Sevilla keriz ya Marcao yu aldı hemde ilk 11 e. Marcao kaç hafta boyunca Avrupa'da haftanın 11 ine seçildi. Keriz bu adamlar dimi seçiyorlar yada kör. Abicim kusura bakma ama Nelson ve Marcao harika bir ikiliydi. Senin orta sahan olsa bak bakalım neler olcakti. Bu orta saha ile az bile yedik. Hatta az yememizin sebebide yine Marcao ve Nelson. Ha unuttum sağ beksiz oynadık bide. Yani fikirlere saygım herzaman vardır ama Nelson ve Marcao böyle gömülecek oyuncular değil göz var nizam var. İki sene sonra Marcao yu barca da realde görürsen ne yorum yapcan çok merak ediyorum

Emirates cup arsenal 4 sevilla 0 dakika 28

10572360482866.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt