Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altyapı koordinatörlüğüne Ardayı getirsek fena olmaz......
Erden Timurla da iletişimi iyi...

alt yapımızdan yetişmiş iki isim Okan, Arda biri A takımı çalıştırırken, diğeri alt yapı sorumlusu...
buralarda oynayan oyuncular için de doğru bir msj olacağını düşünüyorum...
Evet 2 sene boyunca göbeğini 2 gr eritemeyen adamı altyapıya alalımki doğru bir mesaj olsun

Msj:aldığınız paranın hakkını vermeyin,vermek içinde hiç çalışmayın

Gueye eski takımına dönüyorsa biz de onlardan hemen Allan'ı alalım.

Gueye denen herif onun arkasında bekleyecek değil ya ee Allan'da yedek kalmaz karakterine ters.

O zaman acil Allan transferi bekliyoruz pls :red:

everton barkleyi alacak.gueye maaştan yatar

2.1 mi bizim imkani yok bizim borc gizleniyor bankalar birligine olan borc aciklansin bakalim en az 3 4 milyardir 2 milyar TL borcu olan klup rahat rahat istedigini yapar zaten 1 milyar TL sponsorumuz vardi yeni sponsor soylentileri var 2 milyar TL ise borc sifirlanir bile ama inanmiyorum
Şu anda denetim konusunda en şeffaf kulüp Galatasaray ve yukarıdaki 2.1 milyar TL Galatasaray’ın net ve gerçek borcu.Buna bankalar birliğide dahil.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!Bağımsız denetim şirketlerinden daha iyi bilmiyorsun bu işi değil mi?🫢

Ali Koç şikelere devam ediyor. Rossi copunu de satacak 10a.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hocanın ikidir ingiltereden kastettiği sadece ndombele mi?

matematiksel gerceklere at gozluguyle bakarım. laf kalabalıgı ve safsataya pabuc bırakmam.

Matematiksel bir gerçeklik ortaya koyduğunu göremedik. Nasıl alıcı tarafın elini güçlendirdiğine dair tek bir argüman sunmadın. Cevap ver. Sevilla Nelsson'u 10m civarına almak istiyor, sen en az 20m istiyorsun. 25m çıkış maddesi var. Sevilla bu 25m'luk maddeyi nasıl kendi lehine kullanır da fiyatı düşürür? Yaz bakalım da asıl safsata neymiş herkes canlı canlı görsün.

carvalho lyona gidiyordu hani 2 gün önce basına düşmüştü haber. ne oldu da ibre bize döndü

kulüpler şu federasyona formaları rahat bırakma baskısı yapsın

formanın arkası parçalı olsun

sacma maas isteyen topculara hayir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt