- 3 Temmuz 2012
- 138.222
- 87.023
- 5.338
Kartal kayra kım ya bjkli zengin iş adamı cocuguna isim koymus gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onun babasını tanıyorum normap bir aile babasiKartal kayra kım ya bjkli zengin iş adamı cocuguna isim koymus gibi
selam söyle rtaşBen onun babasını tanıyorum normap bir aile babasi
Yok o kadar çok tanımıyorum müşterimiz di İstanbul'da arada bir geliyordu sohbeti geçmişti o kadarselam söyle rtaş
İki maça da arada bakıyorum ama jk maçı daha iyi. Geçen seneki takımlar geri gelmeli.Arkadaşlar liver - city maçı var siz tinercilerin hazırlık maçını mı izliyorsunuz cidden? Hayatınıza değişiklikler katın yav..
Rengo biz oyunumuzu biraz biraz gösterdik. Henüz transferler tam bitmedi. Takım tam olup Okan hocanin sistemine alışınca cok güzel atak organizasyonlari görcez. Bjk de plan vs bişey yok. Duran top ve karambol dışında bişey görmedimBiz hic iyi degiliz sorun o
Kayra şaraplarının veliahtıKartal kayra kım ya bjkli zengin iş adamı cocuguna isim koymus gibi
Bu çok doğru. Melo gibi deli lazım. Psikolojik üstünlüğü saha içinde almak içinBize bi tane profesyonel çirkef lazım. As olur rotasyon olur ama lazım. Hepsi iyi aile çocuğu takımın şu an.
son detaylar konuşuluyormiço geldi eva geldi nerdeler abi bu adamlar o zaman nereye gelmişler???? maça 1 hafta kaldı.........