Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Gerçekten baya yaşlı görünüyorBu muleka en az 30 yasinda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten baya yaşlı görünüyorBu muleka en az 30 yasinda![]()
Ahaha Rize başkanı ne oldu acaba artık çıkmıyo.Rizeyi küme düşürdü adam
Valla artık tadı kaçıyor bu transfer döneminin bir an önce alınmaları da lazımgeldi sayalım. sadece ufak detaylar kaldı.
maaş ve bonservis gibi kucuk seyler.
mitsubishiiiiEvooooooo
musterih olalımValla artık tadı kaçıyor bu transfer döneminin bir an önce alınmaları da lazım
Fener 2 gunde 1 adam indiriyor daha evrak muhabbeti gormedimsadece bizim transferde evrak işleri oluyo anasını satayım teknoloji çağındayız
Aldik da evrak islemleri mi kaldi?
prensip anlaşması mı?inşallah gelir yeni lincoln
Febeyi baz almak saçma aldıkları hiç bir topçu bence ne bir dubois nede seferovic kalibresinde petrol dışında keşke bizde olsaydı diyeceğimiz topçuları yokFener 2 gunde 1 adam indiriyor daha evrak muhabbeti gormedim
Pedroda iyiki bizde değil 2.5 ay sakat ne anladim o iştenFebeyi baz almak saçma aldıkları hiç bir topçu bence ne bir dubois nede seferovic kalibresinde petrol dışında keşke bizde olsaydı diyeceğimiz topçuları yok
Bunlarin hicbir sey bildigi yok biraz ali naci biraz haluk biliyorsa biliyordur. Dursun yonetiminde de nevzat biliyor. Genel kamuoyunda da ertan suzgun biliyorKadir Çetincali diyosa doğrudur heralde. Şuan takıma en yakın rodopla o. Bide kesinleşmeden sızdırmiyolar zarar vermemek için.
Hepsi ayni bunlarin kimseye inanmayinKadir Çetincali diyosa doğrudur heralde. Şuan takıma en yakın rodopla o. Bide kesinleşmeden sızdırmiyolar zarar vermemek için.
evrak işi topçunun formuna göre mi degişiyor?Febeyi baz almak saçma aldıkları hiç bir topçu bence ne bir dubois nede seferovic kalibresinde petrol dışında keşke bizde olsaydı diyeceğimiz topçuları yok
Buna katılıyorum da evrak muhabbeti niye bizde oluyor kucuk puruzler falanFebeyi baz almak saçma aldıkları hiç bir topçu bence ne bir dubois nede seferovic kalibresinde petrol dışında keşke bizde olsaydı diyeceğimiz topçuları yok