- 3 Temmuz 2012
- 138.186
- 86.990
- 5.338
evander kereme 20 tane gol attırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir bro gerci bilsede bişey olmuyor o ayrı. Hep geç kalıyoruzBunlarin hicbir sey bildigi yok biraz ali naci biraz haluk biliyorsa biliyordur. Dursun yonetiminde de nevzat biliyor. Genel kamuoyunda da ertan suzgun biliyor
Çok doğru. Sefere de.evander kereme 20 tane gol attırır
Evander danimarka liginde harika isler yapmis. Benim sorum şu o ligden cikip cok iyi oyuncular var mi? Benim futbol bilgim danimarka ile burayi kiyasliyamiyorevander kereme 20 tane gol attırır
evander kereme 20 tane gol attırır
en son laudrup vardıEvander danimarka liginde harika isler yapmis. Benim sorum şu o ligden cikip cok iyi oyuncular var mi? Benim futbol bilgim danimarka ile burayi kiyasliyamiyor
Renktaş bizim yönetim bir ali koç kadar destek olmuyor kulübüne ellerini cebine atmıyorlar yada böyle davranmak zorundalar evrak mevrak bence de hikayeBuna katılıyorum da evrak muhabbeti niye bizde oluyor kucuk puruzler falan
Futbolcunun alt yapısı sağlam ise futbol bilgisi oyun görüşü, yeteneği ve fiziksel yapısı iyi ise her ligde oynayabilir. Her ligden alınabilir bunda hiçbir sıkıntı yok. Tepeye oynayan Avrupa takımları biraz daha hazır pişmiş ariyolar onun sebebi başka. Mecburlar.Evander danimarka liginde harika isler yapmis. Benim sorum şu o ligden cikip cok iyi oyuncular var mi? Benim futbol bilgim danimarka ile burayi kiyasliyamiyor
Dahlinen son laudrup vardı
sakin topcu yürüyerek adam gecebiliyorEvander danimarka liginde harika isler yapmis. Benim sorum şu o ligden cikip cok iyi oyuncular var mi? Benim futbol bilgim danimarka ile burayi kiyasliyamiyor
hayırlı olsun. sadece ufak detaylar kaldı diye biliyorum.Evander hoş geldi diyebiliriz herhalde artık. Vega'dan daha fazla istediğim oyuncuydu. Sakatlık olmadan attığı pasın asist,vurduğunun gol olduğu bir sezon olsun.
Kesin oyledir 2 milyar TL para degil yillik 70 80 milyon dolarlik stadyum sponsorlugundan bahsediliyor borcu kapatir ayrica bu isi bana ogretme benim meslegim bu o bahsettigin bagimsiz denetim firmalarinin ne oldugunu bilemezsin bizim bilanco kalemlerinde ne idigu belirsiz bir alacak kalemi var insallah bankalar birliginden cikarsak kac paraya ciktigimiza bakarizŞu anda denetim konusunda en şeffaf kulüp Galatasaray ve yukarıdaki 2.1 milyar TL Galatasaray’ın net ve gerçek borcu.Buna bankalar birliğide dahil.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!Bağımsız denetim şirketlerinden daha iyi bilmiyorsun bu işi değil
isvecli oDahlin
Brolinde vardı galiba sapsarı bir çocuk kaleci scmahalkilen son laudrup vardı
Evet doğru ravenelli kaleciydi omilli takımda İsveç bu adamlar Avrupa şampiyonu olmuslarmiydiisvecli o