Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Yeni transferleri oynamiyor bu maçta .Bu sene kim geldi
Fajr mı ne o da yok, Gradel olmasa topçu yok sahada.
N’ ji isminde kariyerli bir sağ kanat , Polonyalı bir golcü aldılar .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni transferleri oynamiyor bu maçta .Bu sene kim geldi
Fajr mı ne o da yok, Gradel olmasa topçu yok sahada.
Carvalho Sergio
Evander
Aşırı teknik bir ortasaha sanki
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence deTrabzon birkaç transferle şampiyonluğun en büyük adayı olur.
Eren Elmalı keske bizde olsaydi . Aanholt dan çok daha iyi . Hem de yerli

13m teklif olsa çoktan biterdi o iş. Adamlar zaten 8+ verene sırtında taşıyıp vericek durumdaEvander'le ilgili Ajax ve Frankurt'un ilgisi varmış deniliyor. Hatta Özgür Sancar Ajax'ın 13 milyon Euro teklifi olduğunu söylüyor. Bugün de SportDigital'de Evander analizinde oradaki adam da aynı şeyleri söyledi Galatasaray'ın alması zor Avrupa kulüplerinin ilgisi var falan diye.
Bitti falan deniliyor ama bu iş olmayacak gibi.
Bir de istemeyenler var adamı sanki alabiliyoruz da.
Yav 13m verseler şimdiye 10 kez gitmişti sallamışlarEvander'le ilgili Ajax ve Frankurt'un ilgisi varmış deniliyor. Hatta Özgür Sancar Ajax'ın 13 milyon Euro teklifi olduğunu söylüyor. Bugün de SportDigital'de Evander analizinde oradaki adam da aynı şeyleri söyledi Galatasaray'ın alması zor Avrupa kulüplerinin ilgisi var falan diye.
Bitti falan deniliyor ama bu iş olmayacak gibi.
Bir de istemeyenler var adamı sanki alabiliyoruz da.
Adamların en skorer oyuncusu ayrıca kulüpte zengin bir kulüpmüş öyle satmak gibi bir dertleri yok yani niye sırtında taşıyıp versin. Ben olmasını çok istiyordum ama fazla heveslenmemek lazım çünkü bizimkilerin alabileceği bir adam değil. Parayı basmak gerekiyor bizimkiler de onu yapmıyor.13m teklif olsa çoktan biterdi o iş. Adamlar zaten 8+ verene sırtında taşıyıp vericek durumda
bunda biraz genetik ve kültür farkı var.Yalniz 19 yasindaki adamin fizige bak bir de bizim 19 yasindaki cocuklara bak.
Dostum 13m verilen yerde herifler bizim 5-6m luk çingene pazarlığı teklifimizi dinlerler mi? O yüzden gelmese bile X yere 13'e gitmez. 13 verene 2 günde yollarlar.Adamların en skorer oyuncusu ayrıca kulüpte zengin bir kulüpmüş öyle satmak gibi bir dertleri yok yani niye sırtında taşıyıp versin. Ben olmasını çok istiyordum ama fazla heveslenmemek lazım çünkü bizimkilerin alabileceği bir adam değil. Parayı basmak gerekiyor bizimkiler de onu yapmıyor.
2.5a almışlardı 5 istiyorlarsa bu transferin oluru var bence. oyuncu + 3.5 4 verilebilir hoca ısrarcıysaOchhhh öyle bi rahatladim ki, berkay cöpüne 5 milyon istiyorlarmis. Allahima bin sükür.
Berkay çöp değil eğer yerli olarak Orkun filan getiremeyeceksenOchhhh öyle bi rahatladim ki, berkay cöpüne 5 milyon istiyorlarmis. Allahima bin sükür.