Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

4 Orta saha, 2 stoper ve 2 forvet lazım bu takıma çok seri
Kamplar boşu boşuna mı oldu allah aşkına. Haklısın şampiyonluk için eksik var, geç kaldık ama boşu boşuna demek orada yapılan işleri çöpe atıp, hiçe saymaktır. Ayrıca konumuz bizim en son oynadığımız hazırlık maçının rakibini adananın yenmesiydi.Konumuz şu dogru durust bir kadro kuramadik kamplari bos bosuna yaptik. Hicbir macta ne guzel oynuyoruz lige haziriz diyemedik hala yok 6 yok 10 yok bilmem ne diye bekliyor evrak isi var diye oyalaniyoruz ve haftaya lig basliyor. Sence bu takim sampiyon olabilir mi bence olamaz
Yeter be kardesimKardesim kafasında basari isteyen bi takim bu saate transfer bırakmaz. Geçiniz bunlari
onyekuruyu seneye almak isteriz artık. Kapımızda yatan adamı istemedik resmen. Bizim berabere kaldığımız takımı kevgire çevirmişler.
Ayrıca BJK transfer olarak çok doğru ilerliyor eğer hocaları içine etmezse her daim tehlikeli
Biz ne kadrolarla ne kadrolara karşı şampiyon olduk.Neyseki inanan taraftar sayısı senin gibi olumsuz ve inancsız kişilerden daha coktuKonumuz şu dogru durust bir kadro kuramadik kamplari bos bosuna yaptik. Hicbir macta ne guzel oynuyoruz lige haziriz diyemedik hala yok 6 yok 10 yok bilmem ne diye bekliyor evrak isi var diye oyalaniyoruz ve haftaya lig basliyor. Sence bu takim sampiyon olabilir mi bence olamaz
Yav bizim yenemedigimiz takimi adana yeniyor iste ha sergio oynamis ha oynamamis biz adana ile degil ts bjk fb ile nasil yarisacaz onu söyleKamplar boşu boşuna mı oldu allah aşkına. Haklısın şampiyonluk için eksik var, geç kaldık ama boşu boşuna demek orada yapılan işleri çöpe atıp, hiçe saymaktır. Ayrıca konumuz bizim en son oynadığımız hazırlık maçının rakibini adananın yenmesiydi.
Lafı uzatmadan kadro yetersiz desen konu sapmazdı.
seni hoşgörüyorum iki oldu bu. fikrin olabilir ama ifade biçimindeki tarzını beğenmedim.okuduğunu anlamada sorun mu var? Duran toplar önemli dedin sen biz de dedik ki Sergio var onun için. Yanlış olduğunu anladığın zaman kabullenmek kötü göstermez seni.
Evet ben pesimist bir insanim dogru ama gecen sene olanlari gördük armamiz olmasa kume duserdik taylan berkan cikaldao ile hala orasi bombos duruyorBiz ne kadrolarla ne kadrolara karşı şampiyon olduk.Neyseki inanan taraftar sayısı senin gibi olumsuz ve inancsız kişilerden daha coktu
Bizim as olmayan kadronun yenemediği Ali. Ha sergio oynamış ha oynamamış değil orada 5 eksik var ideal 11 den.Yav bizim yenemedigimiz takimi adana yeniyor iste ha sergio oynamis ha oynamamis biz adana ile degil ts bjk fb ile nasil yarisacaz onu söyle
hoş görmeyebilirsin.seni hoşgörüyorum iki oldu bu. fikrin olabilir ama ifade biçimindeki tarzını beğenmedim.
hoş görenlerle devam edebilirsin..hoş görmeyebilirsin.