Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top çalma yönünün iyi olduğuna emin misin, son dönem için ben değilim. Kesici oynamadığını kastettim zaten yukarıda.

Şunu buldum ama sanki direkt top çalma ile ilgili bir veriydi diye hatırlamışım. Yinede kötü bir istatistik değilmiş bunları sonuçta İspanya liginde yapması çok önemli. 6 numarada sadece defansif yönüyle fark yaratan bir oyuncunun bizim oyunumuza katkısı sınırlı olacaktır orada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir isim çok etkili olur bence. Mesela Grillitsch için çok daha olumlu bir algı görüyorum forumda ama Carvalho çok daha iyi oyuncu bence.

Şunu buldum ama sanki direkt top çalma ile ilgili bir veriydi diye hatırlamışım. Yinede kötü bir istatistik değilmiş bunları sonuçta İspanya liginde yapması çok önemli. 6 numarada sadece defansif yönüyle fark yaratan bir oyuncunun bizim oyunumuza katkısı sınırlı olacaktır orada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir isim çok etkili olur bence. Mesela Grillitsch için çok daha olumlu bir algı görüyorum forumda ama Carvalho çok daha iyi oyuncu bence.

@Sami Karakoç göreve

muslera

dubois nelsson abdulkerim pva

carvalho oliveira

akbaba

yunus sefer kerem

antalya maçına bu 11 ile çıkmalıyız carvalho bitmeli mutlaka hafta içi

Transferin Son Günü Yuvana Hoş Geldin Semih Kaya Hamlesini Bekler Miyiz Görür Müyüz Acaba Lan :D

Midtjsö-Evander-Carvalho-Grilisitch, bu 4 ünü alabilir miyiz ?

Transferin Son Günü Yuvana Hoş Geldin Semih Kaya Hamlesini Bekler Miyiz Görür Müyüz Acaba Lan :D
s-4c98be061d0292d827cc93ede1b440452755cb07.jpg

Vallaha yeter artik, canim slkilmaya basladi, yaptin artik su transferleri. Bu ilk haftalarda yapmadigin transferler yüzünden puan kayip ediyoruz, ve belkide Bu puanlar yüzünden sampiyonluk gidiyor….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt