Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlarda sıktı artık ya. Içerden bilgi alamayınca takımı karıştırmaya çalışıyorlar. Prim vermeyin şunlara
Ilk once hocayi taraftarin önüne atmaya çalıştılar şimdide takımın en onemli oyuncusunu. Izlenmek için ne yapacaklarını şaşırdılar.

Erden Timur da hocayı taraftarın önüne atıyor heralde

HY: Ben söyledim Diawara ile anlaşıldı hoca veto etti. Hocaya sorsunlar yarın

Şunu itiraf etmek lazım ki, geçen seneki kadro biri Fatih terim olmak üzere 2 hoca yedi. Okan hoca iyi niyetini bırakmazsa o da 3.olacak. Eskiden gazetelerde manşet yazardı ''xxx neşteri vurdu'' açıkcası Okan hoca'dan bu tarz birşey bekliyordum. Malesef geçen seneden çok farklı bir kadromuz yok, radikal kararlar almak için küme mi düşmemiz gerekiyordu? Omar boey taylan berkan ömer aytaç filan bu adamların okanın geldiği gün kapı dışarı dehlenmesi lazımdı. Aralarında ben bunu kullanır parlatırım diyip bırakacağın birkaç oyuncu olabilir. Birkaç adamı kazanıp diğerlerini şutlamış olsaydı şampiyon olabilirdik. Açıkcası hocada hiç büyük hoca karakteri göremedim . Geçen seneki gençleştirme çabası iyidi hoştu güzeldi fakat liyakatsız scoutlara güvenerek yola çıkmamak gerekiyormuş, bu scoutların da şutlanması şart. Bjk fb bile altyapıdan 15 m luk oyuncular çıkardı, biz 10 genç alıp sadece keremi parlatabildik.

Lyon ve Betis,Houssem Aouar et William Carvalho takası için anlaşmış. Carvalho Lyonun teklifini kabul etmiş. Aouar 3 milyon Euro maaş istemiş Betis 2 sunmuş yarın tekrar görüşeceklermis.

Antalya bugün Dortmund karşısında baya hazır ve diriymiş haftaya 35 C de 6 numaranın Taylan olduğunu düşünürsek sıkıntı büyük olur.

Erden Timur da hocayı taraftarın önüne atıyor heralde

Bunlarin söyleşisiyle erden timurun farklı ki. Bunlar transferler hoca yüzünden olmuyora getirdi. Daha bir hafta önce grillitch için 2.5'dan 1.5'a yonetim yilligini yonetim düşürdü diye haber yaparken bir anda yonetim bitirdi okan hoca istemedi dedi. Bu nasil çelişki?

Bunlarin söyleşisiyle erden timurun farklı ki. Bunlar transferler hoca yüzünden olmuyora getirdi. Daha bir hafta önce grillitch için 2.5'dan 1.5'a yonetim yilligini yonetim düşürdü diye haber yaparken bir anda yonetim bitirdi okan hoca istemedi dedi. Bu nasil çelişki?
Olmuyora getirdi değil, bunlar hoca bakayokoyu diawarayı vs. veto etti istemedi yönetim bunlarla anlaştı normalde dedi. Erden timur ne demiş biz anlaşıp getiriyoruz hoca kendine göre karar veriyor demiş bunda çelişen bir şey yok. Tamam bu adamlar sütten çıkmış ak kaşık değil de bu konuda suçları ne anlamadım. Hatta şimdi yine Diawara ile anlaşıldı hoca veto etti isterseniz yarın hocaya sorun diyor ki sorulacaktır bakalım hoca ne diyecek.

Griliş konusunda da hoca yanılmıyorsam selernitana maçından sonra hazır oyuncu istiyorum idman yapmış olsun dedi griliş konusunda. Belki para olayı çözüldü ama hoca sonradan fikrini değiştirdi midtsjö olayı olumluya dönünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt