Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.474
- 4.878
kim dior bu Ramizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim dior bu Ramizi
Waselam.Ugundadan slm
2sinide mi içtin
IkisideCarvalho ve Torreira'dan biri mi yoksa ikisi birden mi?
ikisi bitti abi ya suan gassaray dusmanlarina ana avrat sovuyorum. Old boys'a burunduk
nası içtin 2sini de ya. yaptığım hesaplamalara göre şuan ölmüş olman gerekir.
sakin motz70lik raki ustune 70lik jack daniels
imdat @Hayri Cund
NKFVAS olusune dirisine, ucaniz duserde keyif patlama yapariz
.
Cok guzel editlemisssin reis eline saglik benim profile link vermissinsakin motz
Okan hocayı desteklettirecekler bana. Çok içime sinmeyen biri idi, bunlar yüzünden bir numaralı destekçisi olacağım.Gazetecisindir, kulübün gizlediği bir olumsuzluğu ortaya çıkartırsın, kulüpte zaten bunun üzerine bir açıklama yapar ya da işi hukuki boyuta taşır. Ya da bir transfer beceriksizliği olur, kaynağın vardır içeriden haber alırsın, bunu da doğru düzgün bir üslup ile haber yaparsın anlarım da daha dün birinci ağızdan yöneticinin söylediğini yalanlıyorsan çıkıp kaynağını göstereceksin, dayanağını sunacaksın. Sunamıyorsan da iftira atmayacaksın. 24 saat geçmiş adam çıkıp transferin başındaki ismin açıklamasını yalanlıyor. Hem Erden Timur'u hem de Okan Buruk'u yok sayıyor. Kim bu adam, başkan falan mı kulüpte? İyi güzel, transfer haberi bekliyoruz, kaynakları oluyor, menajerler ile iletişimi oluyor da kulübün ağzından çıkan sözlerin üstünde bir söz söyleyeceksen de doğruluğunu kanıtlamakla yükümlüsün. Şunu dinleyip de Twitter'da Erden Timur'a saydıran kim bilir kaç kişi vardır. Üzücü.
rivalite-dz.com