Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'e kadar sayacağım bir, iki, üç dedikten sonra hep bir ağızdan cim bom bom çekeceğiz. gsc yıkılırsa, yıkılsın hiç endişe etmeyin. herkes hançeresini sonuna kadar zorlasın öyle bi ses çıkması lazım ki burdan beşiktaş'a, kadıköy'e, bütün türkiye'ye selam gönderir gibi bunu gönderelim.

BİRRRRRRR İKİİİİİİİİİİİİİİ ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
Sen de mi jack danyal ictin

Haluk böyle demiyor ama
Ben hem haluklari hem de erden timuru dinledim benim bu olaydan anladigim su

Solbakkenin menajeri istanbuldayken oneriyor bu topcuyu(baska bir kaynak da yazmisti bunu haluklardan once)
Scout ekibi izliyor veya izlemiyor orasini bilmiyorum. Hocaya goturuluyor topcu hoca begeniyor a listeye aliniyor. Bizim muhabirlere gore de hoca alinmasi yonunde istekleymis.

Bugun neden haluklar erden timuru yalanladi gibisinden bir muhabbet döndu burada tam anlamadim. Haluklar erden timurun aciklamasindan once de menajer onerisi oldugunu soylemisti. Hatta yanlis hatirlamiyorsam baska bir gazeteci de aynisi yazmisti

Menajerin topcu onermesinde bir sikinti goremiyorum. Hocanin veya yonetimin menajer onerisiyle topcu almasinda da bir sikinti yok bence yeter ki iyi topcu olsun.

Ikidir kendimi haluklari savunur konumda buluyorum kesinlikle yaptiklari isleri begenip saflarinda duruyorum gibi anlasilmasin. Kendi halimde takip ediyorum sadece

Olabilir de bunun eleştirilecek yanı nerede? Çünkü Haluk bunu eleştiriyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orada kimi elestirdiler tam anlayamadim. Yonetime mi yoksa okan hocaya mi yonelikti elestriler? Transferler gecikiyor zaman kalmadi menajerler haril haril topcu oneriyor diye bir muhabbet donuyordu ztn o ara bir soru mu geldi ne oldu mico konusu acildi bir anda.

Palmeiras macini izleyip yayini arkadan acmistim tam anlayamamis olabilirim orayi. Yonetime elestiride bulundularsa anlarim da okan hocaya yapmislarsa manasiz olmus

Evet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PC alacaklar alsın, sığınak yaptıracaklar yaptırsın. Vakit daralıyor.

Edit: 6 numarayıda bir an önce alın, savaş çıkacak

Vayy Zerrouki ile adımız mı geçiyor?

Ulan ulan yapmayın inanırım. Keşke şu Norveçli yerine Zerrouki'yi alabilsek.

Topçudur kendisi. Orta alanda sahipsiz topları kazanma istatistiğinde rekor kırar buralarda.

Günaydın
Screenshot_20220731-080015_Twitter~2.webp

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süper lig başlamadan önceki son Pazar... Günaydın renktaşlar

Kpss'ye girecek olan arkadaşlara da başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt