Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: "Önümüzdeki sene Cumhuriyetimizin 100. yılı. Galatasaray şanlı tarihiyle Cumhuriyetin en şanlı kulübü olmuştur. Cumhuriyetin yüzü Galatasaray'dır. Bu amaçla en iyi kadroları kurup, özlediğimiz sportif başarılara ulaşmayı hedefliyoruz."
aba altinda sopa gösteriyor yetki verin ki 100. yil da Galatasarayi hep beraber sampiyon yapalim diye. Verilmese böyle birsey beklemeyin

Bu kadro ligde şampiyon olur mu?
Muslera
LeoDubois Nelsson Abdulkerim PVA
Carvalho Oliviera
Yunus Evander Kerem
Seferoviç

Olmaz,ilk sakatlıkta kısır döngüye gireriz BJK gibi.Orta saha,kanat, forvet oyuncusu da(Lyundmaa olmazsa stoper de) lazım ilk 11 seviyesinde.

Şampiyon olabilmek için yedek kulübesindeki oyuncuların da en az ilk 11 oyuncuları kadar kaliteli olması gerek. Orta sahaya Midstjö tarzı bir oyuncu, forvete Seferoviç kalitesinde yabancı bir oyuncu, bir de kanatlarda Yunus ve Kerem ile forma mücadelesi verecek Onyekuru tarzında bir oyuncu lazım.

Yedekler:
Kaleci ----- Okan Kocuk
Sağ bek --- Omar
Defans ---- Emin Bayram
Defans ---- Luyindama
Sol Bek ---- Kazımcan
Orta saha - Midstjö
10 No ----- Emre Akbaba
Forvet ----- Gomis

Bu kadro ligde şampiyon olur mu?
Muslera
LeoDubois Nelsson Abdulkerim PVA
Carvalho Oliviera
Yunus Evander Kerem
Seferoviç

Şampiyon olabilmek için yedek kulübesindeki oyuncuların da en az ilk 11 oyuncuları kadar kaliteli olması gerek. Orta sahaya Midstjö tarzı bir oyuncu, forvete Seferoviç kalitesinde yabancı bir oyuncu, bir de kanatlarda Yunus ve Kerem ile forma mücadelesi verecek Onyekuru tarzında bir oyuncu lazım.

Yedekler:
Kaleci ----- Okan Kocuk
Sağ bek --- Omar
Defans ---- Emin Bayram
Defans ---- Luyindama
Sol Bek ---- Kazımcan
Orta saha - Midstjö
10 No ----- Emre Akbaba
Forvet ----- Gomis
Evet katiliyorum bu Kadro ile sampiyonluk icin sapkadan tavsan cikmasi gerek, Ilk 11 güclü olsa bile bunun sakatligi var cezasi var yedekler berbat oyuncularla dolu ise sampiyonluk hayal olur.

Bu sezon Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Gomis, Emre Kılıç ve Barış Alper Yılmaz bu 7 oyuncunun herhangi birinden verim alacağımızı düşünen var mı? Ben bir tek Berkan ve Barış Alper Yılmaz'dan az biraz ümitliyim. Diğer oyuncular soru işareti.

Dubois 🇫🇷
Oliveira 🇵🇹
Seferovic 🇨🇭
Arthur 🇧🇷 /Carvalho 🇵🇹
Evander 🇧🇷
Midtsjo 🇳🇴
Braithwaite 🇩🇰
Ali Akman 🇹🇷
Bardakçı 🇹🇷
Kazımcan 🇹🇷
Kaan 🇹🇷

Tatmin eder mi?

İlk 11:

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Kaan 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱
Arthur 🇧🇷 /Carvalho 🇵🇹
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Evander 🇧🇷
Kerem 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭

Yedek 11:

Okan 🇹🇷
Omar 🇳🇴
Bardakçı 🇹🇷
Emin 🇹🇷
Kazımcan 🇹🇷
Berkan 🇹🇷
Midtsjo 🇳🇴
Akbaba 🇹🇷
Barış 🇹🇷
Gomis 🇫🇷
Braithwaite 🇩🇰

Günaydın sevgili Galatasaraylılar, GSCimbom üyeleri hepinize mutlu pazarlar diliyorum.

Orta sahamız nasıl olacak şimdi, hangisi daha uyumlu olur 6 - 8 - 10 numara olarak?

1. Carvalho - Oliviera - Evander
2. Carvalho - Midstjö - Oliviera
3. Midstjö - Oliviera - Evander

Bence yukarıda saydığın isimler tek tek iyi oyuncu olabilir fakat uyumlu bir üçlü çıkarmı oradan soru işareti.

Torreira tarzı bir adam olmalı.
Oliviera ofansif orta sahada oynamalı.
8 numaraya hızlı topla kat eden rakibin dengesini bozacak biri olmalı.örnek renato sanches tarzında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dubois 🇫🇷
Oliveira 🇵🇹
Seferovic 🇨🇭
Arthur 🇧🇷 /Carvalho 🇵🇹
Evander 🇧🇷
Midtsjo 🇳🇴
Braithwaite 🇩🇰
Ali Akman 🇹🇷
Bardakçı 🇹🇷
Kazımcan 🇹🇷
Kaan 🇹🇷

Tatmin eder mi?

İlk 11:

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Kaan 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱
Arthur 🇧🇷 /Carvalho 🇵🇹
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Evander 🇧🇷
Kerem 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭

Yedek 11:

Okan 🇹🇷
Omar 🇳🇴
Bardakçı 🇹🇷
Emin 🇹🇷
Kazımcan 🇹🇷
Berkan 🇹🇷
Midtsjo 🇳🇴
Akbaba 🇹🇷
Barış 🇹🇷
Gomis 🇫🇷
Braithwaite 🇩🇰
Ben tatmin oldum, şampiyon olur bu kadro, Carvalho, Evander, Midstjö alınabilecek oyuncular ama Kaan Ayhan ve Braithwaite alınabilir mi bilmiyorum, zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt