Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.648
- 109.473
- 4.878
evander harici eylüle kadar os transferi olmaz herhalde. fırsat kovaladıkları cok acık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mitsöyü rotasyona koyup ön liberoya onana gibi bi azman çekip 10 noya forvet özellikleri olan bi topçu çekmek iyi olur sanki.Midso az biraz defansif zaten ama onana veya ndombele olur evet
Yıldız alacaklarsa mantıklı hamle. Son gün Pulgar ya da Gustavo getirmesinler yeter ki.evander harici eylüle kadar os transferi olmaz herhalde. fırsat kovaladıkları cok acık
riskli bence reis. elde sıfırla kapatabiliriz. ben olsam 6 yı halledip diğer mevkiler için zar atardım.Yıldız alacaklarsa mantıklı hamle. Son gün Pulgar ya da Gustavo getirmesinler yeter ki.
hayırdır ingiltere prensiyle mi konuşuyorumYasakli kaynak demek yasak
Katılıyorum ama örneğin Torreira getireceklerse ve Miço yeterli kalitedeyse doğru hamle olur. Transfer döneminin sonunu beklemek gerekiyor.riskli bence reis. elde sıfırla kapatabiliriz. ben olsam 6 yı halledip diğer mevkiler için zar atardım.
Yıldız alacaklarsa mantıklı hamle. Son gün Pulgar ya da Gustavo getirmesinler yeter ki.
Guaye gelsin dertler bitsin ama carvalhoda gelirse müthiş alternatifli bir orta saha olur midjso sayesindecarvalho mu gueye mi daha dogru olur şimdi?midsoden sonra.yaslari düşünürsek ndombele cekmeli
Hocamın bütün fotolarında toschak kokusunu buram buram hissetmemiz hususunda ki fikirlerin?
son çare olarak kabullenebilirim , zira yeteri kadar hareketli gibi gelmiyor bana ama her transfer gibi bizim kendi ekibin içinde görmeden bir şey demek zorBeyler carvalhoyu istermisiniz
Hocamın bütün fotolarında toschak kokusunu buram buram hissetmemiz hususunda ki fikirlerin?
ilgimiz varsa yavastan menajeri ile temasa gecelim ocak ayinda getirebiliriz belkiBeyler carvalhoyu istermisiniz
Onla değilde 1 yıl önceki takımı kuranlarla birdaha çalışmamak lazım. Ne başkan olarak ne td olarak. kaynak mesaji alintilayacaktim bu arada ozur dilerim.bjkli yada fbli profili var bunda arastirilsin