Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Hiç şahit olmadım kendisi hastalıklı derecede kaliteli hücum oyuncuları fanıdırAltayı da över miydi acaba en çok onu merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç şahit olmadım kendisi hastalıklı derecede kaliteli hücum oyuncuları fanıdırAltayı da över miydi acaba en çok onu merak ettim
Hemen hemen hepsine sezon ortasinda mutabik kalacagimiz doneler gibiSamiden inciler:
Ferdi müthiş
Keremin yerine adam lazım
Jesus winner
Fb bu sene şampiyonlukta favorim
…
Aynı fikirdeyim. Takıma bir elmander havası katabilir bu adam. Burun kıvırışımız bile elmanderi hatırlatıyorMiço için iyi hissediyorum lan. Sanki feci tutacak gibi. Sadece hissiyat.
Dolur bosalt farkiyla maç sonunda Fredrik kardesimizin gelisini yayinlamak sart oldu @Keramettin TANRIVERDİ maç sonu sipace olur mu
Bence şimdiye kadarki transferlerimizBobagem leri dolduruyoruz yine takima ne düsünüyorsun Bu konuda
Müzik zevki olan topçu alalım pls. Sanattan anlayan adamın karakteri vardır, takımı için elinden geleni yapar.
Irk ve coğrafya vermeyeceğim ama abuk sabuk oyunculara gitmeyelim pls.
Elmander & Ujfa falan Iron maiden, Metallica hastasıydı :/
Fb nisanda şampiHemen hemen hepsine sezon ortasinda mutabik kalacagimiz doneler gibi
Ne söylemiştin admirim ben yoktum kaçırdım yazılı olarak alabilirmiyimDün hangi transferlerin bittiğini ben söylemiştim zaten, ne hikmetse Yakup falan daha çok ciddiye alınıyor.
Sonra da duyum var mı diye soruyorlar, yok duyum falan.
6 no gelecek sabırlı olalım6 numara’ya Midtsjo gibi enerjisi yuksek, topla dikine gidebilen ve caliskan bir oyuncu mu lazimdi yoksa geriden top cikartabilen, oyun gorusu ve pozisyon bilgisi iyi olan bir 6 numara profili mi lazimdi? Bence ikincisi. Midtsjo is yapar ama topla geriden cikma sorunumuz devam eder.
AlamazsınNe söylemiştin admirim ben yoktum kaçırdım yazılı olarak alabilirmiyim
AlamazsınNe söylemiştin admirim ben yoktum kaçırdım yazılı olarak alabilirmiyim
Mohikan caliyor kafada suanFb nisanda şampi
Dün hangi transferlerin bittiğini ben söylemiştim zaten, ne hikmetse Yakup falan daha çok ciddiye alınıyor.
Sonra da duyum var mı diye soruyorlar, yok duyum falan.
Metin Ozturk pazar gunune kadar 6 numara’yi yetistirmeye calisiyoruz demedi mi6 no gelecek sabırlı olalım