Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
120B74EF-C474-416A-8377-B6198F1885EC.webp

Eyvah

ne yazık ki okan hocanın da ömrü vefa etmeyecek gibi sezon sonunu görmeyi , şimdi den yeni hoca öneirlerimizi paylaşalım

Futbol gibi yüzlerce etkeni olan bir spor dalında nasıl kesin konuşabiliyorsunuz hayret ediyorum yav.
Önünde onlarca örnek var. Konyanın geçen sene örneği var, fenerbahcenin zajc, crespo gibi vasat heriflerle sampiyonluk kovalaması ortada. Trabzonun yeniden yapılanması akabinde genç veletlerin üzerine sümüğümüzü atmayacağımız takımlardan aldığı oyuncularla yıllardır şampiyonluk potasında olduğu ve geçen sene sakatlıklarla birlikte 19 yasinda bebeyi defansa koyup, 1 milyon maas mi ister denilen bag kopartan dorukhan ile yaptiklari ortada.
Bundan 3 sene önce nzonzi, seri, lemina gibi super yildizlarla ne hale geldigimiz ortada.
2 sene önce yine yetersiz olan takımın bi gedson hamlesiyle averajla sampiyonluğu kacirması ortada.
Bu sene s.liginden para gelecek diye batshuayi, pjanic gibi herifleri doldurup 8. Olan besiktasin durumu ortada.

Fm değil şu hayat yav allah aşkına uçuk kaçık laflar edip durmayın artık harbiden yeter.

pedroyu çok istedim fbde maça çıkmadan sakatlandı
fener bruno henriqueyi alırken övdüm çapraz kopardı sezonu kapattı
cagliari maçları izlerken dalberti övdüm rotasyonda iyi olur dedim çapraz kopardı 2 gün sonra

Ekli dosyayı görüntüle 170868
gecen de zimayi istemiştim köprücük kemiği kırılmış galiba

Saminin elinden internet alınmalı.
Cia fbi fifa ab mit acil devreye girmeli.

Erden Timur: "Florya'dan 10 milyar TL'nin üstünde daha ihtiyatlı gelir söz konusu. % 20'si satılırsa inşaatın maliyeti çıkıyor. % 26'sı satılırsa da Galatasaray'ın tüm borcu çıkıyor." (AA)

keşke gerçekleşse
Yanliş yazilmiş "daha"orada yani 20 +26 %56si satilirsa diyor oda büyük rakkam para için yarisini satiyorsun.Gsnin elinde bi para eden florya yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt