Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demiyorum reisDiri bir Feghouli iyi bir 10 numara olur diyorsun
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası muhakkak da, Mensah'ı BJK 2.5 milyona aldı.kötüyü kötüyle kıyaslamak bize ne kazandıracak üstat. ikisi futbolcu da bizim için yetersiz
pedroyu çok istedim fbde maça çıkmadan sakatlandı
fener bruno henriqueyi alırken övdüm çapraz kopardı sezonu kapattı
cagliari maçları izlerken dalberti övdüm rotasyonda iyi olur alalım dedim çapraz kopardı 2 gün sonra
Ekli dosyayı görüntüle 170868
gecen de zimayi istemiştim köprücük kemiği kırılmış
gün henuz baslamadıgünün özetini gececek bi babayigit tam gsli var mı
evander harika topçu gelirse direk sınıf atlarız. ajax haberlerinin kolpa olmasına sevindim araya girip alacaklar diye korkuyordum.Iyi sen evanderi istememeye devam et.![]()
tüm postlarımı beğenmişsinSa güzel insanlar
günün özetini gececek bi babayigit tam gsli var mı
Ahanda gitti.evander harika topçu gelirse direk sınıf atlarız. ajax haberlerinin kolpa olmasına sevindim araya girip alacaklar diye korkuyordum.
keske uyarmasaydim. 
adam sakat ztn reis. eylüle kadar oynayabilir mi şüpheliAhanda gitti.keske uyarmasaydim.
![]()
Tamamen gotürme bari.adam sakat ztn reis. eylüle kadar oynayabilir mi şüpheli
Umarım başıbozukların kellesini tez vakitte alırDursun yetkiyi aldı, İstanbul’un sefiri bellidir ..
Transfermarket adlı saçma siteye inanma kardeş, ağırlık yapan düz koşu yapan adam nasıl eylülde geliyoradam sakat ztn reis. eylüle kadar oynayabilir mi şüpheli
adam sakat ztn reis. eylüle kadar oynayabilir mi şüpheli