- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Grillitsch - Gedson
Trezeguet - İrfan Can - Onyekuru
João Pedro
Benim de kendime göre rüyalarım, hayallerim var.
Grillitsch - Gedson
João Pedro
Yansıtılan sıkıntılı, sanki son dakika panik transferi gibi yansıtılıyor. Tabiiki menajer önerisiyle oyuncu alınır, hatta bizim son yıllardaki transferlerin çoğu menajer önerisi. Ama Okan hocaya sormadan, sanki hiç izlenmeden aliniyormus gibi yapılıyor. Su klasik resim var ya, bir yandan silah dogrulturken diğer yandan su veren. Medya dilediği gibi yonlendiriyorOyuncunun son senesi ve ayrılmak istiyor, biz de orta saha arıyoruz. Menajeri oyuncunun gelebileceğini söyler biz de değerlendirebiliriz listeye alabiliriz.
Menajer önerdi diye çat diye alınmıyor sonuçta, orada bir yanılgı var. Dünyadaki transfer market akışı menajerlerle oluyor çünkü %80 falan. Takımlar direkt listesindeki adamları kesinlikle daha pahalıya alabiliyor.
1 tane maaşını hakeden yok kurunun maaş ne bilmiyorumGrillitsch - Gedson
João Pedro
Kimmiş menageri?Evander'in Menajeri Türk Birileriyle Takipleşmiş.Hayırlı Olsun Demeye Az Kaldı..
Zaten Türk değil mi menajerEvander'in Menajeri Türk Birileriyle Takipleşmiş.Hayırlı Olsun Demeye Az Kaldı..
TürkZaten Türk değil mi menajer
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ts Menajerlik Şirketi Adamın Adı Da E. Viena..Kimmiş menageri?
O Türkiye Temsilcisidir Büyük İhtimalle Reis..Zaten Türk değil mi menajer
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
futbolcunun iyi bir katkı sağlamasını ve sağlıklı kalmasını istiyorsanız o edit gelmesin - sarışında direkten dönmüş olabilir.Midstjo saz mi caz mi aciiiiil
adam türk lan zatenEvander'in Menajeri Türk Birileriyle Takipleşmiş.Hayırlı Olsun Demeye Az Kaldı..
link ver Murat!!!!!Ts Menajerlik Şirketi Adamın Adı Da E. Viena..
O Türkiye Temsilcisidir Büyük İhtimalle Reis..adam türk lan zaten