Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Fb Gökhan Akkan ve Alioski'yi almış diyolar.Alioski'yi de Ts istiyodu Eren Elmalı'yı aldılar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorutanı yine kadrodan kesmısler yedeklerde yok gidici mi acaba
Keske allan…Dün yazdım eğer Gueye eski takımına dönerse çok sağlam fırsat transferi olur diye.
4 milyon € bonservise alırız bence. İngiltere'de vergileri düşünce maaşı net 2 milyon €.
Gönül ister yaşından dolayı 1.7 milyon € maaşa bağlayalım ama Haris gibi 2.3 milyon € falan versek alabiliriz gibi geliyor.
Umut'u ucuza bağlayabilirsek fena olmaz.O değil de Ali Akman'dan sonra bir santrafor daha alıp Gomis'ten kurtulmamız lazım. Gomis sahada olunca takım hem 1 kişi eksik oluyor hem de Gomis'e top atayım derken tüm topları kaybediyoruz. 10 kişi oynansa daha az top kaybedilir.
Sana bu fb haberleri nerden geliyorFb Gökhan Akkan ve Alioski'yi almış diyolar.Alioski'yi de Ts istiyodu Eren Elmalı'yı aldılar..
doldur boşalt yayınında keramettin'i çaldırayımGökhan'a yine tlf geldi aldilar yayindan
Twitter gündemlerinden bakıyorum Fbli sayfalar yazıyo..Sana bu fb haberleri nerden geliyor
Bize senelerce yalan yanlis anlatmislar o zaman 18 yasindaydi diye46 deyip geçme. fatih istanbul'u fethettiginde 46 yaşındaydı.
vasf numaran silindi lan bi ara beni de çaldırt. wp durumlarını takip etmek keyifli oluyordudoldur boşalt yayınında keramettin'i çaldırayım
Yalnis yazmizsinis renkdashakmanda opsiyon yoksa fena söverim yanliz
Rodop ciddi bir şeyi yok dedi tedbir amaçlı çıkmışdubo sakatlandı mı ?
pu
yuh 18 olur mu yav. fetih zamanındaki resimlere bakınca cok yaslı duruyor. nufusa gec yazdırmıslardır.Bize senelerce yalan yanlis anlatmislar o zaman 18 yasindaydi diye
yaw herif mra girecek daha şimdiden ne biliyor bu herif gözüyle MR mı çekmiş aklımı yitirecem t. dönemi bitse de şu 2 kekodan kurtulsakRodop ciddi bir şeyi yok dedi tedbir amaçlı çıkmış