Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.292
- 58.452
- 3.383
O halde biraz da joga bonito diyelim
Lincoln sonrası ilk defa elastico skilli olan topçu alıyoruz herhalde
kendisi hakkındaki fikirlerini dinlemek isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde biraz da joga bonito diyelim
Lincoln sonrası ilk defa elastico skilli olan topçu alıyoruz herhalde
3-4kagit calisirAllan'ın sözleşmesi bitiyor, ilk 11 oynamayacağı için mümkün olur da 31 yaşında adama kaç bonservis vericez.
Bence zamanı vardı ve açı çok rahat hafif bir feyk sonrası bırakabilirdi ama arkası dönük.şut bence doğruydu, fotoğraftan bakınca öyle gibi görünüyor da yunusun açısı çok dar pası verse rakip de hemen kayacak.
Dua edelim de Dubois'in sakatlığı uzun sürmesin. Omar'a falan kalırsak çok sıkıntı yaşarız. Özellikle hava toplarında.
Kaç yıldır bu sağ bek üzerindeki laneti bir türlü atamadık gelen adam direkt sakatlanıyor. İlginç bir durum.![]()
ben oyle arının fıkrasını bilir misin?Olabilir olmayabilir böyle haberciligin amk
geldiğinde atletizmine kanıp övdük ama ziyadesiyle düz topçuydu. bizimkiler olydeyken aylarca takip edip canlı izleyerek getirmişlerdiomar bu kadar kötü oyuncu muydu yoksa gözünden dolayı tam performans veremiyor mu acaba

bariz geriye gidis varomar bu kadar kötü oyuncu muydu yoksa gözünden dolayı tam performans veremiyor mu acaba
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tanımıyorum ahbert m.demirtaş bir de kelleciyi biraz dinledim bir iki flood okudum hakkında o kadar. Kilit pas ve başarılı dribbling yüzdesi yüksek istatistiksel olarak bunlar ihtiyacımız olan kalemler ama akan oyunda çok gol atamıyormuş, o açıdan negatif. Duran topları da Oliveira kullanacaktır muhtemelen o sebeple skor katkısı düşük kalabilir o özelliğini geliştiremezse.kendisi hakkındaki fikirlerini dinlemek isterim
Ben çok büyük fark görmüyorum , başından beri çok sıradan 1 herif gibi gelmişti.omar bu kadar kötü oyuncu muydu yoksa gözünden dolayı tam performans veremiyor mu acaba

Yayında mı ?nevzatta evander bitirecek diyor.. ana hedef diyor..