Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şut bence doğruydu, fotoğraftan bakınca öyle gibi görünüyor da yunusun açısı çok dar pası verse rakip de hemen kayacak.
Bence zamanı vardı ve açı çok rahat hafif bir feyk sonrası bırakabilirdi ama arkası dönük.

Sadece ilk yarıda Emre'ye yaptığı asist sonrası bunu da yapabilirmiş diye düşündüm.

Dua edelim de Dubois'in sakatlığı uzun sürmesin. Omar'a falan kalırsak çok sıkıntı yaşarız. Özellikle hava toplarında.

Kaç yıldır bu sağ bek üzerindeki laneti bir türlü atamadık gelen adam direkt sakatlanıyor. İlginç bir durum. :crushed:

Ya onu bunu geçtimde bu omara nasıl bu kadar sabrettik adam kendi hatasından dolayı yaralandı sanki bizim maçta ayağı kırılmış muamelesi yapıyoruz,yollayalım gitsin rezil bir durumda.

omar bu kadar kötü oyuncu muydu yoksa gözünden dolayı tam performans veremiyor mu acaba

Siz zannediyor musunuz ki Erden Timur ya da Okan hoca şu anda hangi oyuncuları alacaklarını net olarak biliyorlar?

Yav daha dün Erden Timur biz oyuncuyu bir yere kadar getirdikten sonra Okan hoca veto edebilir dedi.

Haberciler ne yapsın? Asıl ikide bir o bitti, bu bitti diyenlere sallayın siz

kendisi hakkındaki fikirlerini dinlemek isterim
Tanımıyorum ahbert m.demirtaş bir de kelleciyi biraz dinledim bir iki flood okudum hakkında o kadar. Kilit pas ve başarılı dribbling yüzdesi yüksek istatistiksel olarak bunlar ihtiyacımız olan kalemler ama akan oyunda çok gol atamıyormuş, o açıdan negatif. Duran topları da Oliveira kullanacaktır muhtemelen o sebeple skor katkısı düşük kalabilir o özelliğini geliştiremezse.

nevzatta evander bitirecek diyor.. ana hedef diyor.. 7 biter diyor..

Emre Akbaba ve Yunus'u doğru kiraya vermenin faydalarını görüyoruz bence bundan sonra daha seçici olmak lazım

FZBUqogX0AA0V0B

Bunlar şimdiden ağlamaya başlamış. :asd:

Ali Koç sayasinde bizimle para yarıştıracaklarına inanmaları da güzel kafa valla :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt