Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız son dönemlerde bizim hazırlık maçları dahil dünya genelinde hazırlık maçları daha bir ciddiye alınır oldu. Önceden böyle değildi sanki.

Nevzat Evander transferinin bitmesini bekliyorum diyor. Evander’i masaya getiren Okan Buruk’mus.

Tanımıyorum ahbert m.demirtaş bir de kelleciyi biraz dinledim bir iki flood okudum hakkında o kadar. Kilit pas ve başarılı dribbling yüzdesi yüksek istatistiksel olarak bunlar ihtiyacımız olan kalemler ama akan oyunda çok gol atamıyormuş, o açıdan negatif. Duran topları da Oliveira kullanacaktır muhtemelen o sebeple skor katkısı düşük kalabilir o özelliğini geliştiremezse.
sanki o maliyetlere çok daha efektif ve garanti bi oyuncu bulabiliriz gibi ya

FZBUqogX0AA0V0B

Bunlar şimdiden ağlamaya başlamış. :asd:

Ali Koç sayasinde bizimle para yarıştıracaklarına inanmaları da güzel kafa valla :red:
bu herifler bizim projelere de taş koymaya çalışırlarsa hiç şaşırmam. entrikacı ezikler bizden çok bizi takip ediyor

bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt