Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Evander gelirse iş yapacakmış gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri Mirsad olunca bedavaya götürmediğine dua etsinlerbjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
öyle bi hülle olsa sözlesme yapmaz bjkye imza parasına giderdibjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
sözleşme uzatmaya yanaşmamıştır muhtemelen en fazla 4.5 çıkışa ikna etmişlerdir.bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
yine de dikkatli olalım bizansta entrika biter bunlarda bitmez. galatasarayı paçalarından aşağı çekmek için herşeyi yaparlarDursun varken o iş zor adam en tepeden çözüyor takır takır çıkıyor evraklar.
Istedigimiz yaziliyordu bir kac gundurkim bu şehzade mustafa kılıklı herif
bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
benim nöbette gelecekse çok değil
Muhabirlerin genel söylemi Okan Hoca'nın ısrarla istediği yönünde. Güvenmek gerekir derim ahbert.sanki o maliyetlere çok daha efektif ve garanti bi oyuncu bulabiliriz gibi ya