Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?
Menajeri Mirsad olunca bedavaya götürmediğine dua etsinler

Sacha Boey ne olacak ? Fenerbahçe’ye mi vereceğiz? Osayi samueli 20 ye satıp bedavaya Boey mi alacaklar?

bjknin bu cogua 4.5m cikis maddesi koymasi ciddi irdelenmesi gereken bir konu cok enterasan acaba baskanin haberi olmadan arkadan bir is mi cevirdiler menajer ben bu oyuncuyu satarim sana da pay mi veririm dedi transferden sorumlu direktore?

menajerin mirsad olduğu söyleniyor buna ne dersin

öyle bi hülle olsa sözlesme yapmaz bjkye imza parasına giderdi

ben olsam imza parasıyla giderdim

sözleşme uzatmaya yanaşmamıştır muhtemelen en fazla 4.5 çıkışa ikna etmişlerdir.

Hayır bu madde konmazsa seneye bedava gideriz demişler

benim nöbette gelecekse çok değil
1659300823859.webp

Nevzat Evander ismini bizzat hoca masaya getirdi dedi. Israrla istenmesinin nedenidir.

yav geçen sene morutan için ölüp bitenler vardı evanderi beğenmiyorlar.. kimi alacağız? 1.3 milyon maaş deniyor.. varsa öneriler bizde bilelim.. evander 4 sene kontrat 11 milyona gelecek belkide. sercio da 2.5 milyon maaşla 4 sene 30 yaşında.. daha iyiisi varsa alalım bu fiyatlara..

Midtylland 8m euro istiyor, biz 6m euro teklif etmisiz. Evander ile yillik 1.3 milyondan 3+1 yilligina anlasmisiz. Bence 6.5m-7m euro+bonus teklif edip aliriz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt