Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav geçen sene morutan için ölüp bitenler vardı evanderi beğenmiyorlar.. kimi alacağız? 1.3 milyon maaş deniyor.. varsa öneriler bizde bilelim.. evander 4 sene kontrat 11 milyona gelecek belkide. sercio da 2.5 milyon maaşla 4 sene 30 yaşında.. daha iyiisi varsa alalım bu fiyatlara..
ders aldık reis. ztn insanın fikri değişmiyorsa sıkıntı vardır. morutan cicadan sonra ya tutarsa topcusuna 8m vermeyi normal görmek asıl problem bence.

free djuricic vardı gitti bir yere. psv guus til'i 3mye almış(tam fırsat transferi) illaki bulunur yani 8mden daha uygun opsyionlar.

İşte orda iyi mi olacak kötü mü gorucez baskı çok olacak üstünde insanlar Brezilyalı ve 10 numarali forma birleşimi olunca çok beklentiye giriyor ama Evander sürprizli bir oyuncu o 50 bin kişilik stad onun ismini de söyleyebilir aynı anda ana avrat sovedebilir psikolojik olarak da yüksek bir oyuncu olması lazım burası Galatasaray 10# formanın burda yeri ve ağırlığı çok başka

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda gibi zerre yetenegi olmayan oyuncuyu gorduk bu kadar yetenekli oyuncu el ustunde tutulur ayrica seferovic gibi bir 9 no kerem yunus gibi kacirabilecegi 2 ucurtma var yeterki gelsin cok rahat double double yapacaktir

ders aldık reis. ztn insanın fikri değişmiyorsa sıkıntı vardır. morutan cicadan sonra ya tutarsa topcusuna 8m vermeyi normal görmek asıl problem bence
bende beğeniyordum morutanı yanlış anlama ama piyasadan kime talip olsak alamıyoruz.. bana göre akbaba da yetmez. hoca da dedi her mevkiye 2 oyuncu istiyoruz.. keşke hem iyi hem deneyimli hem yaşı müsait iyi bir 10 numarayı uyguna getirebilsek.. olmuyor gibi görünüyor.. harit için bile senelik 3-4 milyon maaş deniyor..

evander çok iyi transfer olur.9 haziranda bi sneijder dogmus,bi evander.ikizlerden zarar gelmedi GS 'ya.

Screenshot_1.webp

cica oyuna girdi mi diye kontrol edeyim dedim forvet ve 10 numara gelmiş bile haberimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt