Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdal: Abi Haluk Yürekli muhatap değilsin demiş, şu fotoğrafı ortama salar mısın?

Harun: Olur, ne yazayım.

Erdal: Ne anlama geldiği belli olmayan bir şeyler gevelesen?

Harun: O benim uzmanlık alanım, gönder.

bilic bjkye getirmek için baya uğraşmıştı getirememişti. westham'a gider gitmez aldırmıştı.
Sakatlık işleri olmasa elit seviye bir oyuncu olabilirdi son bir senedir falan bir sakatlığı yok Premier lig de oynuyor temposunda da sorun yok bence sözleşmesinin son yılında 3-4 milyon bonservisle 2-2.5 milyon yıllığa temiz is olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakatlık işleri olmasa elit seviye bir oyuncu olabilirdi son bir senedir falan bir sakatlığı yok Premier lig de oynuyor temposunda da sorun yok bence sözleşmesinin son yılında 3-4 milyon bonservisle 2-2.5 milyon yıllığa temiz is olur

Zielinskiyi almayi istiyorlar haberini gördügümde, onu yada Vlasici (kiralik) bize salmayi kabul ederler mi diye düsünmüstüm. 4 Tane 10 no oynayabilecek adamlari oluyor yoksa

Zielinskiyi almayi istiyorlar haberini gördügümde, onu yada Vlasici (kiralik) bize salmayi kabul ederler mi diye düsünmüstüm. 4 Tane 10 no oynayabilecek adamlari oluyor yoksa
Vlasic de çok kaliteli adam tabiki ama bize düşmez yaşı genç talipleri olur CSKA performansi özellikle hala piyasada tutar ama Lanzini yaş ve ekonomik koşullar olarak tam bizlik adamk

son dönemde gozume carpan 10no transferleri

szymanski> 2m +10m opsiyonla feyenoord
guus til> 3m bonservisle psv
djuricic>free sampdoria
miranchuk>kiralık +12m opsiyon sampdoria

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt