- 10 Mart 2013
- 121.509
- 158.181
- 5.068
Ortalığı karıştırma cocksfi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güneş sanırımTuruncu daire ne demek?
Szymanskinin biraz patlayacagini düşünüyorum feyenordun elindeson dönemde gozume carpan 10no transferleri
szymanski> 2m +10m opsiyonla feyenoord
guus til> 3m bonservisle psv
djuricic>free sampdoria
miranchuk>kiralık +12m opsiyon sampdoria
Sampdoria o ikisini yeni aldi herhalde.bjk macinda kadroda yoklardi,aldilarsa iyi.gecen sene 15.cilermis.bjk karsisindaki sampdoria kume düşer.bence 2 stoper,2 de ortasaha almalilar.baski altinda degilken bile hata yapıyolarson dönemde gozume carpan 10no transferleri
szymanski> 2m +10m opsiyonla feyenoord
guus til> 3m bonservisle psv
djuricic>free sampdoria
miranchuk>kiralık +12m opsiyon sampdoria
AZ forumda kötü yorum bulamadım. Adamlar gitmesini hiç istemiyor, yerine oynayacak reijnders isim futbolcunun onun seviyesiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorlar.
Biri de demiş;
Fifa 22de Gala ile oynamıştım rezil bi kadroları var, van anholt ve babel harici tanıdığım kimse yok ne oldu bu kulübe iflas mı ettiler diye![]()
Güneş emojisi bulamamış mı?Güneş sanırım
fabregas seria b'ye gitmiş way be
rusyaya gitmeden önce bizle adı geçmişti ama lehler trye gelmeyi tercih etmiyor galiba. rusyada son senesinde fena istatistik yapmamış aslında ama bu ukrayna rusya muhabbeti olmasaydı orda kalmaya devam ederdi muhtemelen.Szymanskinin biraz patlayacagini düşünüyorum feyenordun elinde
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arsenaldeyken sevmeyen yoktu bence. Barçaya gidince soğudum adamdan bi andaArsenal'de sevdiğim topçuydu

Lehler genelde bizi tercih etmiyor sebebi de Polonyalı futbolcuların rağbet görmeye başlaması bir önceki nesil leh oyuncular daha çok geliyordu hatta bir dönem Polonya'da önemli yetenek olarak görülen Brozek kardeşler Trabzon'a gelmişti Kuba ve Lewa sonrası bu durum değiştirusyaya gitmeden önce bizle adı geçmişti ama lehler trye gelmeyi tercih etmiyor galiba. rusyada son senesinde fena istatistik yapmamış aslında ama bu ukrayna rusya muhabbeti olmasaydı orda kalmaya devam ederdi muhtemelen.