Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.612
- 109.451
- 4.878
Alanyanin transferlerini kim yonetiyor bilgisi olan var mi? Bir sekilde iyi topcular getiriyor adamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hepsi aynı bunlarin var ya bu adamları Gettodan cikarabilirsin ama Gettoyu bu adamların içinden cikaramazsin çoğu aynı kafada üstte de yazdım zatenAl Nassr Teknik Direktörü Rudi Garcia, sözleşmesinde özel madde olmasına rağmen, kampa 9 gün geç geldiği için Talisca'ya ceza verdi. Brezilyalı futbolcu 5 gün boyunca sabah 07:00'de gelip antrenman yapacak. Talisca, tatilde ülkesi Brezilya'da konser vermişti. (Nfcdiario)
![]()
abi ne ewanderi ya
kör dövüşü
sifre 1905
Neden geldim İstanbula.. Neden geldim İstanbula.. O gün çok mu aradık bu adamı hiç mutlu değil geldiğine demiştim, Başakşehire sol ayağıyla geçirdiğinde aşık olmuştum.
öyle bir kadro ki stoperleri semih ve dany olmasına rağmen şl çeyrek final oynadı.Ekli dosyayı görüntüle 170966
50m bile verip kuramazsin su kadroyu suan. Burak +Selcuk 30 eder en az
Mutluyduk
Tarihin en iyi yabancı sağ bek oyuncusu Ebouenin oynadığı kadroyla bu adam oynasa onu donunda sallardi
O zaman sırada Smeagol Mesut var hayırlı olsunyuzuklerın efendısıne gore topcu alıyoruz
ARAGORN![]()
eomer![]()
yuzuklerın efendısıne gore topcu alıyoruz
ARAGORN![]()
eomer![]()
O yastakileri ve Formlarda simdi almak istesek:
Mariano S.aziz denayer nagatomo