Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.754
- 23.136
- 2.393
Sanırsın mısır prensi her gittiği yere alışamıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo never. Gelmis gecmis en iyi 6nomuz
Misir, cezayir, fas futbolcularinin genelinde var. Salah istisnaBu çocuktan bi bok olmaz mental sıkıntılı
94 dogumluyum tabiki o dönemin sonuna dogru yetistim.saygı duyarım renktaş ama yaşın itibariyle 96-2000 takımını pek izlemediğini düşünüyorum
o takımın 11 oyuncusunu da hiç bir sezona değişmem
Melo süper topçuydu direk katkı verdi ama fernando daha başkaydı94 dogumluyum tabiki o dönemin sonuna dogru yetistim.
Yine de melo gibi kimse gelip öyle katki saglamadi bence 6 no olarak.
He o basarilardan sonra tabi ne sneijder ne melo ne deogba felan yazilir. Ama individual katki olarak gittim
fernando melodan iyiydi, mi diyorsun??Melo süper topçuydu direk katkı verdi ama fernando daha başkaydı
Hepsi iyi topçuydu ama Suat kadar katkı veren olmadı.Melo süper topçuydu direk katkı verdi ama fernando daha başkaydı
Birde melo 6 dan ziyade 8 gibiydi bence çift yönlü fernando tam bir pasör oyun kurucu 6Melo süper topçuydu direk katkı verdi ama fernando daha başkaydı
Oyun aklı olarak evet saha içi dinamizm olarak hayırfernando melodan iyiydi, mi diyorsun??
günaydın bay kemalGÜNAYDIN GESECIMBOM
Fernando yu burada bi ara neredeyse tek basima savunuyordum. Salt 6 no olarak evet. Ama ofansif katkisi ekstra olarak Melo cok üst düzeydiMelo süper topçuydu direk katkı verdi ama fernando daha başkaydı
Gese mi? Dikkat et linc yersin shsjdjkdlföfGÜNAYDIN GESECIMBOM
keşke alsak