Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan'ı Nelsson'un eski takımı biz almadan önce istiyordu. Oraya gönderebiliriz.

Basit Gol/Assist yapacak yere yollayalim. Öylece belki özgüveni yükselir. Birde gittigi yerde bol kisi Ingilizce konussun. Buna hem Hollanda, hem Danimarka uyar. Belki orda ingilizceyi cözmeys baslar ve bizde ki iletisim sorununu azaltir

Şu an sosyal medyada yoğun bir şekilde Morutan ve Cicaldau’ya verilen bonservis eleştirisi var.

Haksız sayılmaz amaaa.

Yunus ve Akbaba varken bu adamları kiraya neden gönderdin de aldın demek iki yüzlülük.

O iki isim de kiralık gidip istim üzerinde dönmese kariyerleri bitmişti. Yunus 3 senede alamadığı yolu bu 1 sene de aldı. Emre 3 yıl önce ki seviyesine nihayet düzenli oynayınca dönebildi.

Rotasyon olup bir gol kaçırınca yuhlandığı yerde değil doğduğu yerde yaptı bunu.

11 milyon verilen Cicaldau ve Morutan da o seviyede yaptıkları ve yaşları nedeni ile benzer bir performans ile dönerse bugün dediklerinizi yiyecek misiniz? Yoksa bu şekilde devam mı olacak çuvaldızı hep başkalarına batırıp.

Yatırımın karşılığını alamadık evet şu ana kadar.

Şu an sosyal medyada yoğun bir şekilde Morutan ve Cicaldau’ya verilen bonservis eleştirisi var.

Haksız sayılmaz amaaa.

Yunus ve Akbaba varken bu adamları kiraya neden gönderdin de aldın demek iki yüzlülük.

O iki isim de kiralık gidip istim üzerinde dönmese kariyerleri bitmişti. Yunus 3 senede alamadığı yolu bu 1 sene de aldı. Emre 3 yıl önce ki seviyesine nihayet düzenli oynayınca dönebildi.

Rotasyon olup bir gol kaçırınca yuhlandığı yerde değil doğduğu yerde yaptı bunu.

11 milyon verilen Cicaldau ve Morutan da o seviyede yaptıkları ve yaşları nedeni ile benzer bir performans ile dönerse bugün dediklerinizi yiyecek misiniz? Yoksa bu şekilde devam mı olacak çuvaldızı hep başkalarına batırıp.

Yatırımın karşılığını alamadık evet şu ana kadar.
Yatırım transferi de riskli, mecburen olmamış oyuncuları alıp kendi bünyende özelliklerini geliştirip ya da yeni özellik ekleyip satmak zorundayız. Marcao gibi gelişimini sürdüren oyuncularda bu tutuyor.
Cicaldau ve Morutan da durum biraz psikolojik gibi geliyor bana, takım görece iyiyken bu oyuncular da iyiydi. İlk 5 lig maçında Cicaldau, Veratti gibi yorumları yapılıyordu. Morutan da iyi başladı. Takım kötüye gitmeye başlayınca bu oyuncularda bariz düşüşler oldu. Marcao ve Nelson gibi oyuncular durumdan etkilenmeden devam edebildiler.
Bence bu oyuncuları bir de iyi bir kadro ve yüksek motivasyonla görmek lazım. Bu kadar yatırımı hemen çöpe atmamalıyız.

Bana kalırsa ortalama bir üstü 6 no ve evander gelirse bu seneki en büyük sorunumuz kanatlar olur. Kanatlarda hiç değilse bir tane maç çevirebilecek sonradan oyuna girip akacak adam lazımdı. Eldeki kanat alternatifleri malesef hepsi kapalı kutu.

sahada görmeden mi? adam 380 kere sahaya cıkmıs. ilk defa mı cıkacak sahaya ki onu bekleyelim.

Adamı canlı kanlı izledin mi defalarca? Yoksa videodan falan mı karar verdin? Olay bu yani. Buradaki %99 videolardan çöp veya mükemmel yorumları yapıyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

1659359220047.webp

Sol beke Hakan Ünsal yazılır renktaş.
Santrafora da Drogba + Şükür çift forvet yazılır.
Çift forvet olmasaydı orta sahada Okan -> Tugay olurdu.

Ben Ergün’ü asla kötülemem. Ergün tam bir sol bek değildi zaten, acayip teknik bir oyuncuydu. Çok iyi kanat bek olurdu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt