Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.611
- 109.450
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahını seven Torr saz mı caz mı atsın üstüme
Tirt.Kendi prof sanki...Ben de dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden , gerçeklikten kurdan ekonomik durumdan bihaber , iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmaktan aciz cahillerden bıktım. Nasıl , oldu mu ?
acil paçalarından gol ihtimali akan bi 10 no şart bu takıma
Taliscaacil paçalarından gol ihtimali akan bi 10 no şart bu takıma
şikeciler bi yabancı daha almış. kaç tane yabancısı oldu bunların?
halen sol bekleri yokalioskiyi açıkladı fb
alioskiyi solbek oynatacaklar işte ama herifin savunması sorun,neysehalen sol bekleri yok
Pirt .Benimle ust perdeden konusan insanlardan nefret ediyorum.Kufuru hakkediyorsun ama vermis oldugum.bi soz oldugu icin etmiyorum.O cok para bu kotu futbolcu cart curt senin gibi herseye muhalefet olan taraftaarlardan biktim herseyi siz biliyorsunuz Senelerce bu isin icinde olanlar hic bisey bilmiyo zaten.Ben de dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden , gerçeklikten kurdan ekonomik durumdan bihaber , iki kelimeyi bir araya getirip cümle kurmaktan aciz cahillerden bıktım. Nasıl , oldu mu ?
Aslında regista demek doğru değil bence, hele ki bu kadar hareketli ve sürekli oyunun her bölgesinde kendisine yer bulan, arayan birisi için. Bizim ligde her rolde rahat oynar ama FM diliyle konuşursak tam bir Bal Winning Midfielder görevi veriliyor oynadığı takımlarda. Topu alır 8 numarasına gönderir, 10 numarasına gönderir. Ayağında çok tutmaz. Gerekirse dikine mesafe kateder, topu rakip sahaya taşır. Defansif aksiyonları iyi ama hücum meziyetleri de fena değil. Okan Buruk eğer dediği şekilde bir oyun için alıyorsa Lucas'ı, savunma önünden rakip yaya kadar tüm alanı kullandırtır ona. Midtsjö'de de bu yüzden ısrarcı olduğunu düşünüyorum. Evander'in de geleceğini düşünürsek inanılmaz bir taktiksel opsiyon oluşacak. Tahmin edilmesi zor bir rakip oluruz. Ne olursa olsun bitirici, hareketli bir forvete ve eğer Lucas gelirse delici kanat, Lucas olmazsa da orta saha özellikli bir kanat ihtiyacımız var.Torreira yeni regista'mız diyebilir miyiz?
Torreiranın eksiği hava topu boyundan dolayı onuda kalitesi yüzünden görmeyecez artık
4141 deki 1li olur,zorlu maçlarda oyunu tutmak gerektiğinde mido torreira sergio birlikte olur,2li os oynadığımızda mido sergio torreiradan ikisi oynasa yedekte taylan değil bunlardan biri durur,temaslı oyunu top çalması faul yapabilmesi gibi oyun karakteristiği tam bizim kanayan yaramızdı çok iyi transfer olur
Eğer kolpacı serdar kellecinin dediği gibi patron çıldırdıysa bu rotaysona bi gueye veya ndombele eklemesi yapabilirsek dönem bitmeden mük olur
Alın ula bu adamı yeni model suat kaya işte bu hemde daha hızlısı