Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru transfer politikası devam ediyor. Kanat forvet ve 10 no ile birlikte eski şatafatlı günlere dönebiliriz. Ekstra olarak takımın başında bir TD'de olacak bu sefer.

Haberler kolpa olsada,biri yalanlasada buraya taşımayın sanki gelmiş gibi davranalım

Kuzey kore gibi içimize kapanalım,dışarıyla irtibatımızı keselim,hayır torreira olmadı deneceği an kulağımızı kapatıp sesler çıkaralım

Torreira bundan sonra gelmiştir herkes böyle bilsin

umarım kulübüyle anlaşmadan sızıp da bonservis konusunda sorun çıkmaz
Arsenal tarafı kaynaklar bonservis tamam diyor. Arsenal'in Lucas ve Hector'un satışından gelen parayı kullanacağı transfer varmış galiba. Bu yüzden çok zorluk çıkartmamışlardır. 15m€'nun altına inmediler uzun süre Valencia ve Fio'nun ısrarında. Valencia zaten çok fazla bonservis verebilecek pozisyonda değil. Fio'da mevcut orta saha rotasyonuna güvendiği için bayağı ölücülük yapıyor ki başka mevzular da olmuş hem menajeri hem de Arsenal ile. Resmi açıklama gelmeden inanamıyorum, büyük transfer.

Toreira gerek Rodop'ların tartışılmaz 6 no haberine gerekse Erden Timur'un 6 no için saydıkları özelliklere uyuyor hatta sezon başında da adı bizimle anılmıştı o zaman olmayıp sonra tekrar haber göndermiş olabilirler. Görüşme- teklif vardır ama transferin bittiğine yada Eylül'den önce biteceğine pek inanmıyorum olursa Eylül sonrası fırsat transferi olur, maiyetleri falan düşünüldüğünde pek olacağını düşünmüyorum umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt