Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Direk cevir de paylas rtas, heyecan yapip kendime okuyorum bi bok anlamiyorum ex prof tercüman degiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miço alternatif, Miço’nun alternatifi berkanBenim anlamadigim torreira gelecekse neden mitso alindi kimi oynatmayacağiz ortasahada? Torreira 6 mitso 8 oliveira 10?
Benim anlamadigim torreira gelecekse neden mitso alindi kimi oynatmayacağiz ortasahada? Torreira 6 mitso 8 oliveira 10?
Bu gece kap gelmeli2 gün içinde transfer gerçekleşmezse torreira işi patlar bence
Yürü be Başkan
Taktiksel opsiyon olur, farklı oyunlar, dizilişler deneyebiliriz. Tahmin edilmesi zor bir takım haline gelebiliriz rotasyon güçlenirse. Ayrıca 70. dakikada orta sahaya Taylan'ın girip tüm oyunun seyrini olumsuz anlamda değiştirme riskine girmek istemedikleri için bu transferler yapılıyor olabilir doğal olarak. Okan Buruk önde maç boyu baskı istiyor. Orta sahada pili biten birisini alıp aynı oyun mentalitesine sahip, o baskıyı sürdürecek birisini yerine koyması bile başlı başına transfer sebebi.Benim anlamadigim torreira gelecekse neden mitso alindi kimi oynatmayacağiz ortasahada? Torreira 6 mitso 8 oliveira 10?
2 katı 50 milyon ediyor rengimBu Torreira'yı 2 katına satarız ilerde.
Yok ebesinin şeysi o ne beeHem torrira hem de carvalho geliyor diyorlar![]()

5 sene sonra 31 yasinda araplara 10m kitlerizBu Torreira'yı 2 katına satarız ilerde.