Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünsenize Antalya maçına Toreira-Oliveira-Evander çıkıyor yedekte de Miço var

images - 2022-04-28T201020.620.webp

Forumun %80’ni Torreira adını ilk duymuştur ama herkes havalarda. Cica transferinde ortalığı yıkanlar geldi aklıma:((
Oyuncuyu tanımıyorum ama forum bu kadar yükseldiğine göre umarım gelmez
Torreira ismini duymamak hiç avrupada maç takip etmiyorum demektir. Tam tersi bu ismi herkes duymuştur biliyordur.

Büyükten de büyük kayıp olur zira Nelsson'un bonservisi Denayer'in maaşına gider 3 senede.
Nelsson'u mesela 15'e satsak yıllık 1 Milyon € alıyor 4 sene için hesaplarsak 19 Milyon € eder, Denayer'in 4 yıllık maliyeti bunun yarısı kadar olur en fazla yani kesinlikle mali açıdan büyük avantaj.

Türk Basını özeti
Oyuncu ile anlaşıldı kulübü ile görüşmeler devam yazayım (transfer olursa: demiştik kulübü ile de pürüzler giderildi hayırlı olsun, transfer olmazsa: arkadaşlar dediğimiz gibi yüksek bonservis talep edildi)
Veya
Kulüpler anlaştı oyuncu ile görüşmeler sürüyor ( transfer olursa: demiştik oyuncu ile de pürüzler giderildi hayırlı olsun, transfer olmazsa: arkadaşlar dediğimiz gibi yüksek maaş talep edildi)

Nacisinden nevzatına aynı strateji yabancı basına daha çok güveniyorum ama orada da sanırım henüz net bitmedi diyenler var biraz beklemek gerek sanırım..

Nelssonu satiyorsan gidip Cenki ve bir yabanci lider stoper almaliyiz. Ve bunlarin maasi ve bonservisi de uygun olmali.

Torreira-Micö cigersiz sahanin her yerinde ama boylari kisa hava toplarini kaybederiz. Evander/Oliveira ile 4-3-3 yapip tiki taka sisteme gecelim rakip top görmez yeni Barcaray olalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt