Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper olarak Bülent Korkmaz da pek uzun sayılmazdı.1996-2000 arası ligi ve Avrupa’yı sallayan takımda santrafor ve stoperler haricinde uzun boylu kimse yoktu
Fener e gidiyordu Trabzon kapmasaAlmadığımıza üzüldüğüm tek futbolcu Eren Elmalı. O’nu alabilseydik çok rahatlardık. Hala nasıl Trabzonspor’a gitti şaşırıyorum.
Hamza Akman var reis bunu alırsak geliştirmekte gerek öyle hazır bi oyuncu değil..Kerem Atakan Kesgin'i bjk istiyormus, biz de iş yapabilecek bir oyuncu mu bu, yoksa emre kılınc gibi sünepe mi
Bu nedir?miço yattı mı ki? KAP gelmedi hala
www.instagram.com
Bu isin masteri selcukSerdar kelleci evanderi ne ovmus yav. Gozumun onunune nelsonun kaptanlik pazubandini takip cl kupasini cimbom adina kaldirisi geldi. En son falcaoda boyle olmuştum.
Serdar beyin bi yorumu cok enteresan yalniz 12.30 civari "evander birebirlerde kalcayi iyi kullaniyor.severiz. kalcayi iyi kullanan oyunculara bayilirim" filan dedi orada kapadim zaten videyou

anlaşılmıştır KAP ıBu nedir?
![]()
Galatasaray, Instagram: "Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö'nun transferi konusunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
344K likes, 4,117 comments - galatasaray, July 31, 2022: "Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö'nun transferi konusunda AZ Alkmaar ile resmi görüşmelere başlanmıştır.".www.instagram.com
Direkt foto paylaşıyorlardı sonraki gün o gelmedi.anlaşılmıştır KAP ı