- 1 Haziran 2015
- 27.502
- 19.079
- 2.148
muslera, toreyra'yı ikna ederse sözleşmesi 1 sene uzatılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ufak alıyoz seneye de kullanalım diyeboyu da kısaymış diyorlar ama yaşı genç biraz daha uzar bence.
Yav Bak Evander'in İnstagram'ınaisim ver aaaaaaaaaaaaaaaa
Berkay'ı isteme mevzusunun dahi kolpa olduğunu düşünüyorum. Oraya skorer adam istiyoruz net bir şekilde.Berkay, evander ( ya da o tipte biri) kafa karışıklığına ne dersin. Komik değil mi sence de hem de tutarsız
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muslera, toreyra'yı ikna ederse sözleşmesi 1 sene uzatılmalı
Vınlamuslera, toreyra'yı ikna ederse sözleşmesi 1 sene uzatılmalı
Pek bir sey dememisBu mesajı musaba yollayın gerçi buda güvenilmez der o
2 senedir aldıklarına saysınmuslera, toreyra'yı ikna ederse sözleşmesi 1 sene uzatılmalı
Yani Berkay defansif ama teknik bir oyuncu. Eee aynı profil milföy alındı zaten. Sadece Türk diye evander mi o mu diyor ali Naci. Komik geliyor banaBerkay'ı isteme mevzusunun dahi kolpa olduğunu düşünüyorum. Oraya skorer adam istiyoruz net bir şekilde.
Yalnız o leedste ki oyuncular fena yapılıydı. Yanlış hatırlamıyorsam bjkyi de yan toplarla dağıtmışlardı 6-0 özellikle viduka çok fenaydıLeeds maçında her korner penaltı gibiydi öldük öldük dirildik zaten.Ama iyi takım olmak çok daha önemli.
olumsuz basmaya başlıyoruz
Hayır o değil.bu torreira fiorentinada pulgarın yedegi olan torreira mı?
Kral özelden at kadına yazacagımYav Bak Evander'in İnstagram'ınaŞimdi Kadının Adını Vermeyeyim Şirketin Adı Da R İle Başlıyo
Az Bana Güven Be Reis
Ayıp Ediyosun Bak Heaaaa
![]()
Bence evander yem grilisch ve carvalho gibi baska biri gelecekAha o kadar belliydi ki.. sakız yaparsan olacağı bu zaten
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi