Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.443
- 12.732
- 2.868
Aldılar mı Boupendza'yı renktaşAraya girip şikecilerin elinden Boupendza yi kapalim
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldılar mı Boupendza'yı renktaşAraya girip şikecilerin elinden Boupendza yi kapalim
Küfürü basacam en sonunda
Yav zaten istek o olsa yerli olarak en skorer ofansif orta saha oyuncusu da bizde.Yani Berkay defansif ama teknik bir oyuncu. Eee aynı profil milföy alındı zaten. Sadece Türk diye evander mi o mu diyor ali Naci. Komik geliyor bana
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müthiş bir kadro planlaması. Kıskandım. Btw Meyer hala bunlardaymış.
10 dakikaya haluk bozacakguzel guzel. herkesin keyfi yerinde masallah. allah keyfinizi bozmasın renktaslar.
Bu nedir böyle 30 tane oyuncu var 20 tanesi yabancı bu kadar maaşla nasıl limitleri asmiyorlar!?
Bu kadar gerzekçe bir planlama daha görmedim.
Kral Kadını Hedef Göstermiş Gibi Olurum Aksi Hâlde Bana Dava Açma Hakkı OluşurKral özelden at kadına yazacagım
Torreira'yı kiralayıp Pulgar'ı bize gönderdiler.bu torreira fiorentinada pulgarın yedegi olan torreira mı?
La yok korkma satmam seniKral Kadını Hedef Göstermiş Gibi Olurum Aksi Hâlde Bana Dava Açma Hakkı Oluşur![]()
Hy: gsli yetkililerle konustum toreyra ile ilgili henuz bir anlasma yok. Oyuncu listede var ama yabanci basinin dedigi gibi bitme durumu yok. Cok zor bi transfer. Bugunden yarina bitecek bi transfer degil.
söyleceklerini ben yazdim. Bosuna izlemeyin