Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
ispanyolca konuşarak dediği için inandımBu Aras Karadeniz saçma salak bişey yapmıştı geçen dönem ama hatırlayamadım. Biraz sakat bi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanyolca konuşarak dediği için inandımBu Aras Karadeniz saçma salak bişey yapmıştı geçen dönem ama hatırlayamadım. Biraz sakat bi herif
Bence de çıksa iyi olur üstad. Kötüyü çağırmamak lazımnelsonu 15-18e satıp stopere Grillitsch'i beleş çeksek
Ekli dosyayı görüntüle 171126
Demek ki varmış oyuncuda bir sorun.
Mehmet ozcan da aynı şeyleri diyor zor listede var aşama kaydedildi hiç biri beş para etmez

Yeterince çektiğimiz Türk oyuncu var gelmesin abi berkayla fln olmaz bu islerBerkay gelsin mi
Yersiz umit karan
ben en az birini göndeririz diyordum da bu gidişle 2si de gidecek gibi. berkan kiralık taylan berkayla takas olabilirberkanı tutmak lazım bence
taylan ve cica gitsin önce
Aynısı olacak.Hy: gsli yetkililerle konustum toreyra ile ilgili henuz bir anlasma yok. Oyuncu listede var ama yabanci basinin dedigi gibi bitme durumu yok. Cok zor bi transfer. Bugunden yarina bitecek bi transfer degil.
söyleceklerini ben yazdim. Bosuna izlemeyin