Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.667
- 11.092
- 1.838
oynuyo zaten keskesi mi kaldı?Keske Aldulkerim Çok iyi çıksa o oynasa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oynuyo zaten keskesi mi kaldı?Keske Aldulkerim Çok iyi çıksa o oynasa
Ben de Nelson u çok beğeniyorum.Fm oynamiyoruz nelson uyumlu ve garanti adam gelecek defans böyle olmaz.Bence 35 yaşina kadar bizde kalsin reis.
Dinçer parasını öder Arda Guleri alırlar işte. Sen seversinen fazla dinçeri toplar yanına
Kayserisporlu Onur Bulut işimizi görür yerli oyuncu olarak . Ama Kayseri’nin transfer yasağı var . Kolay kolay oyuncu kaybetmek istemezomar ayrılmalı yerine daha sağlam biri gelmeli bence
Amcasıydı. Solak olmamasına rağmen elini bu işe yatkınlaştıran kişi de yine amcası.Yanilmiyorsam babasi veya amcasi hem profesyonel futbolcuydu hem de profesyonel tenisciydi. Akman ailesi gibi genleri var sanirim
Yeni transferlerden sonra görmek lazım ne olacağınıoynuyo zaten keskesi mi kaldı?
Keşke dediğin gibi olsa ama milli takıma imza atmaz da diyordum atmıştı. Çevresinde gazcı çok , medyada onu isteyen de çok. Erden , Dursun çok sıkışırsa hocam gel bizi topla derler mutlaka.Terim bir daha gelmez arkadaşlarlar bunu bi kabul edelim. İlk imzam ve son imzam diye mesaj veren biri yapmaz bunu. Yaparsa da kalıbına tüküreyim. Artık gelecekse başkan olarak gelecek. Çok da iyi olur. Etrafında toparlanacak godaman çok çünkü terim in.
GscimbomMobile
Midso yok burda transferi oldu onun. Birde yedek forvet ekle renktas yoksa büyük sicarizMuslera
Dubois
Nelsson
Bardakcı
Aanholt
X
Oliviera
Akgün
Y
Aktürkoğlu
Seferovic
Bence ideal kadromuz bu olacak. X ve Y yerine iki transfer daha yapılır en fazla as kadro için. Geri kalanı rotasyon transferi olur.
evet vasfoşimtorreira olumsuz veya bitmedi diyen yerli basın haberi önce veremedim diye karın ağrısı çekiyolar