Transfer Nöbeti #12 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodop bu iş yattı diyene kadar ümidim var

bu iş kolpa olsa dede şimdiye kadar 50 kere yalanlamıstı toreyramıdır nedir diyerek

yalanlamadıgına göre haberi ilk o verecek yarın

rodop bu iş yattı diyene kadar ümidim var

bu iş kolpa olsa dede şimdiye kadar 50 kere yalanlamıstı toreyramıdır nedir diyerek

yalanlamadıgına göre haberi ilk o verecek yarın
Evander gs'nin gundeminde hic olmadi dedi 2 hafta sonra tivitini sildi ciddiye alinacak bir tip degil

Sonunda bitti, ben olumsuz haber görmedim hiç tamamiyle okudum nöbeti. Niye heves kırılmış anlamadım. 2 dingil bile olmaz dememişken hemde. Birde, bişey bildikleri yok o iki dingilin, niye takip ediyorsunuz? Boş yapıyorlar sadece.

Sonunda bitti, ben olumsuz haber görmedim hiç tamamiyle okudum nöbeti. Niye heves kırılmış anlamadım. 2 dingil bile olmaz dememişken hemde. Birde, bişey bildikleri yok o iki dingilin, niye takip ediyorsunuz? Boş yapıyorlar sadece.
bu iki herifi izleyecegine,hersey çok guzel olacak filmini izle

Umarım yarına kap gelir ve dış basından Shumurodov haberleri gelir. Benim beklediğim transfer özbek beyimiz. Seferoviçe birşey olsa Gomis bu kadronun içine eder.

bu iki herifi izleyecegine,hersey çok guzel olacak filmini izle
geçen dedim, gökhan kelini izleyeceğime evdeki yastığı izlerim diye. O filmle bile kıyaslanacak bir tip değil. Eskiden iddia programı sunduğunda da ayar olurdum hızlıca kanalı geçerdim.

Muslera
dubois nelllson bardakçi pva
toreira
yunus oliveira j.rodriguez kerem
seferoviç​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt