Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.458
- 4.029
- 1.563
Bitir şu Torreira ve Evander transferlerini başkan be...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekledim reis.Tercüme et sami
bu kadar çabuk haber geleceğini bilsen daha önce isterdinEvander'i de isterik
Pazartesi günü Galatasaray, Evander için teklifini tekrar artırdı ve kulübün bir anlaşmaya yaklaştığını hissediyor. Türkler hafta sonunda bir transfer umuyor.
hayırlı olsun istemediğim bir transferdi ama bu aşamadan sonra tam destek.
Pazartesi günü Galatasaray, Evander için teklifini tekrar artırdı ve kulübün bir anlaşmaya yaklaştığını hissediyor. Türkler hafta sonunda bir transfer umuyor.
2 gündür dm den darladım adamı ama cevap vermedi reis.@Emrah Duvar nerdesin donatello
Şu an işyerinde ben Evander olmuşum. 10 numara edasıyla iş çevirme uğraşındayım.@Emrah Duvar nerdesin donatello
danimarka için tier 1. dün fabrizio bunu kaynak gösterip twit attı daramy içinherkes geldi, geliyor, okan hoca onayında derken bu arkadaş anlaşma vs. yok diyordu. Sağlam kaynak. Maçtan önce gelir gibi
Reis ben tweetin tercümesinide tam anlamadımdanimarka için tier 1. dün fabrizio bunu kaynak gösterip twit attı daramy için
biziz. haftasonuna kadar transferin bitmesini umuyoruz ama olumsuz anlam çıkarmamak lazım. bitti bence artıkReis ben tweetin tercümesinide tam anlamadımTransferi yaklaştığını hisseden biz miyiz onlar mı acaba