Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Yok fena sövüştük biz dmden öyle böyle değil ama gelirse dünyanın en iyi 10 nosu hayırlı olsun der geçerizLa sen totem mi yaptiydin yoksa.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok fena sövüştük biz dmden öyle böyle değil ama gelirse dünyanın en iyi 10 nosu hayırlı olsun der geçerizLa sen totem mi yaptiydin yoksa.![]()
yok reis ben bu profilde 10 istemiyordum. harit gibi driplingci ya da veiga gibi şutor 10ları istiyordum ama yapacak bir şey yok. okan hoca isteyip getiriyorsa saygı duyup destek olmak lazım. sadece evander için değil yarın berkayı isterse onun için de aynısı olmalı.La sen totem mi yaptiydin yoksa.![]()
İlk Benden DuydunuzEvander 10 Dk Önce Bi Türk Hukuk Bürosu'nda Çalışan Bi Kadınla Takipleşmiş.Avukatını Da Bulmuş Bu Transfer Bitmeye Bence Çok Yakın Arkadaşlar![]()
duyum getirdim, şahsi fikri bu hafta biteceği yönündeymiş
Gelmesin terör var
Ilk 13'e giremeyiz mi demek istemiş.🎙 Patrick van Aanholt:
"Babel ve Marcao'nun yokluğunu hissedeceğiz."
Babel??
Daha lig baslamadan kovuyolla bunu xd
Taylan veya berkan takasi olursa güzel olur ama evanderin yerine gelmez ins. Birlikte gelsinler.yok reis ben bu profilde 10 istemiyordum. harit gibi driplingci ya da veiga gibi şutor 10ları istiyordum ama yapacak bir şey yok. okan hoca isteyip getiriyorsa saygı duyup destek olmak lazım. sadece evander için değil yarın berkayı isterse onun için de aynısı olmalı.
Kerem sefer yunuskerem sefer yunus
evander sergio
miço
torreira ya da başka bir 6 no transferi için bekleyeceğiz artık
evet tier 1