Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.081
- 48.593
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kap gelmiş
hayatının her alanında kullanacağın çok işine yarayacak bir bilgi vereyim mi.* ister misinoglum ben bu adamin sadece mini ppsini gormustum ben hep nah isareti yaptigini saniyordum
bu ne ya
ewthayatının her alanında kullanacağın çok işine yarayacak bir bilgi vereyim mi.* ister misin
fabrizio burhano olarak ismini revize etmemiz gerekecek eğer gelirseBurhan Tier-1 yapılsın Torreira gelirse.
Bu arada cidden Evander ve Sergio da dahil oyun tabiri ile dayanıklılık dediğimiz özellikleri çok iyi bir orta sahamız olacak. Tam da bu sistem için en gerekli özelliklerden birisi. Kolay kolay yorulmayan, basan ve hareketli bir orta saha... O özlenen Galatasaray'ı görürüz umarım en kısa sürede.yillardir bekliyoruz su adam gibi gegenpressing oynatacak hocayi
okan burukún soylemleri bununla ortusuyor hersey dogru kadroya bagli artik
Bizim bu kadar isteyip de oldurabildigimiz transfer en son sneijder drogbadir ben geleceğine ihtimal vermiyorum yine son dk bir bokluk çıkar
burhan can'ın foto istiklalde türk-alman kitapevinin önünde çekilmiş. elf gözlerim beni yamultmuyorsa tabi
hocam dayanıklılıktan bahsetmişsin, hepsini yazmışsın mitsöyü yazmamışsınBu arada cidden Evander ve Sergio da dahil oyun tabiri ile dayanıklılık dediğimiz özellikleri çok iyi bir orta sahamız olacak. Tam da bu sistem için en gerekli özelliklerden birisi. Kolay kolay yorulmayan, basan ve hareketli bir orta saha... O özlenen Galatasaray'ı görürüz umarım en kısa sürede.
Elf gözlerim diye okudum. Bugün iyi değilim, umarım KAP gelir akşam.burhan can'ın foto istiklalde türk-alman kitapevinin önünde çekilmiş. if gözlerim beni yamultmuyorsa tabi
toreyra gelirse burhanı gsc spacese çağırıp yalayalım