Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu satışlarında yetersızlıklerle ilgili erden baskana soru sorulacaktır elbet neler diyecek cok merak ediyorum
farkında oldugunu düşünüyorum

Morutan palermo'ya giderse mafya'nın eline düşer torbacı olur.

Paredes gecen seneki thor gibi galiba süreç acisindan soyluyorum gecen senede bi ara thor haberleri cikip gundemden dusmustu tamamen sonra agustosta gelmisti.Paredesteki gibi anlasildi bekletiyo durumu yoktu tabi ama süreç bana onu hatirlatti burdan paredes gelirse sasirmam hayirlisi olsun

Paredes gecen seneki thor gibi galiba süreç acisindan soyluyorum gecen senede bi ara thor haberleri cikip gundemden dusmustu tamamen sonra agustosta gelmisti.Paredesteki gibi anlasildi bekletiyo durumu yoktu tabi ama süreç bana onu hatirlatti burdan paredes gelirse sasirmam hayirlisi olsun
thor kim?

pepe iyi oyuncu ama cokta gözünüzde büyütmeyin bizim sergionun kanat versiyonu yani canı isterse oynar canı istemezse belini bile döndürmez
yani mentali sıkıntılı olmasa şutlanmazdı

leandro-paredes-argentinien-world-cup-2022-1688980462-111101.jpg

dünya kupasını kaldırmış oyuncuyu istememek ne demek...

Parades bize gelmek istemiyordu en son. Gündemimize geldiğine göre fikrini değiştirdi herhalde.

yalnız bu paredes kamp falan yapmadı gibi, bireysel çalışmalara da adam akıllı asılmadıysa
bu takım toparlanana kadar ohoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt